reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Gina super wiadomość, oby tak dalej ;-):-)
Ja chyba złapałam jakieś chore filmy i cały czas się martwię że coś będzie nie tak

reklama
Ja też jestem spuchnieta w brzuchu jak bym była w 5 msc ciąży he to normalne wszystko sie rozszerza itp.
Lista... Może Nick wiek w którym cyklu starań się udało które dziecko i termin porodu co myślicie?

A u mbie jak nie bylo objawow tak nie ma no moze czasami mam mdlosci popoludniu a tak to nic a nic :) a wiec tak wizyta u poloznej juz zalatwiona teraz tylko czekac na list kiedy mam przyjsc :)

To z ta lista to moze tak jak elwel piszesz no dobra jak nikt nie ma przeciwskazan napiszcie mi priv nick plus data porodu pozniej bedzie mozna dodawac kolorowac itp zrobie prosta l;iste pozniej sie ja bedzie edytowac:-)Si

Ona 13 ja dostalam ten ne ze szpitala nie od GP powiedziala mi polozna ze jsk zadzwonie i sie umowie to nie trzeba isc do HP

reklama
Do góry