reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Femibion Natal 2 wszędzie 58 zł na szczęścia znalazlam tańsza aptekę i kupiłam za 38 zł. Tez apteki w lekach nie refundowanych mają okropnie dużą rozbieżnośc

reklama
No ja myślę ze to problemy z przed ciąży plus te wszystkie zmiany ktore zachodzą i pozamiatane. Zaluje ze nie zrobilam sobie prześwietlenia. Ciagle się zbieralam ale jak mnie dopadala rwa to nie mialam sily a jak zdrowialam to zapominalam i nie wiem co tam nie gra. Basen koniecznie musze wprowadzic w zycie jak najszybciej.

Femibion Natal 2 plus na allegro 2 opakowania z wysyłką kosztują 73zl wiec cena w miarę. Bo pregna plus kosztuje około 38zl a pregna dha około 34zl i to na miesiąc wystarcza.

Strasznie są drogie chociaż ja jak teraz łykam tylko to i żelazo za 8 zł to jeszcze do przeżycia ale będzie trzeba rzeczywiście popatrzeć za czymś tańszym i lepszym

Ewelisia85 czyli wychodzi tyle co ja place w tej aptece kolo siebie ona jest tania właśnie. Bo jak pytałam w jednej i drugie to po 60zl prawie opakowanie

SYLKA ale to samo dha bez witamin np femibion Natal 2plus ma 2 kapsułki na dzień jedna to dha druga witaminy w tym np. Wit d która jest w ciąży bardzo ważna jod żelazo itp ja bym wolała coś z witaminami odrazu

Ja tez biorę ten Femibion Natal 2 za jedno opakowanie dałam 52 zł i wystarcza na 30 dni, ale zawiera kompleks witamin.

reklama
Nikka to zamow sobie z apteki amica chyba że mieszkasz w Warszawie teraz jest za 36.99 przesyłka 10zl kupując 3op jest ciut oszczędność a też mają dużo tanich rzeczy innych jak nospa czy magne b6

Do góry