reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej ;)
a ja piję herbatę zwykłą z cytrynką ;) no i soki też, wode mineralną niegazowaną ciężko mi wypić, strasznie nie lubię, ale dodam troszkę soku malinowego domowej roboty, to bardzo smakuje ;)

Ja tez posprzątałam wszystko, poza sypialnią, zostawiłam dla męża hehe
no i obiad ugotowałam , a teraz chwila relaksu ;)

reklama
A ja wlasnie ubralam moja skorzana spodnicxke podarte rajstopy i bluzke i czulam sie komicznie.Dosc ze grubo jak slon to jeszcze nie baedzo tak wygladac w ciazy. Czas na zmiane garderoby na bardziej grzeczna :) mamuskowa :D

O matko podarte rajstopy? Ja jakoś nie widzę siebie. W takiej stylizacji. Co DK soków mam sokowirowke i maz nam czasami robi a tak to wodę i jedna kawke dziennie bo lubie bo mam niskie ciśnienie bo potem nie mam zaparć.

Hej dziewczęta:-)

dzis jest super dzień, wcisneli mnie w Luxmedzie na te badania prenatalne i juz jestem po.Ufffffffff
Mega szczęśliwa ........jupiiiii:-)
jak narazie wszystko idealnie, CRL 5,61 cm a serduszko biło 156 na min.
I Maluszek machał łapką:-) Ale fajne przezycie aż nie wierzę zet ym razem jest ok:-) Stracha mialam nie powiem.
No i lekarz wolał prenatalne zrobic dopochwowo bo mówi ze wszystko lepiej widzi i robił raz tak raz tak , takze z wizyty jestem mega zadowolona.
Az chce mi sie obiad gotowac heheheh
Pozdrawiam Was ciepło:-)

Hej dziewczyny mama32 super :) piekny dzis dzien a ja sie obudzilam z przeziebieniem fuck:/ jak nie urok to.... i teraz grzeje wyro pijac herbate z imbirem i sokiem z czarnego bzu. Chyba zarazilam sie od męża bo on w gorach zlapal. Glowa tez mnie pobolewa i czuje oslabienie. Zastanawiam sie czy wziac paracetamol niby mozna ale się dygam. Na gardlo tantum verde i do nosa ten sprey *spam* ale jak zobaczylam sklad syropu to sie zalamalam jak moga takie ***** ciezarnym robic wrrrrr :[ zla jestem na to przeziebienie strasznie :(

SYLKA pij wapno i syrop z cebuli zrób sobie np a paracetamol jest bezpieczny w ciazy i lepiej go brać niż np męczyć się z bólem czy temp

Ja sie lecze goraca woda z miodem i cytryna plus wiem ze to moze brzmiec dziwnie i ochydnie ale pije gorace mleko z czosnkiem na gardlo super ....

reklama
Do góry