reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ewel87 mam tak samo jak ty bez wkladki ani rusz....
U mnie mlody dal mi przez caly dzien w kosc na szczescie juz od godziny spi a ja grzebie w internecie za jakas kiecka dla siebie na to wesele wrrr
No i szkoda mi troche kasy na garnitur dla mlodego na 1 wyjscie....
Od jutra zrobi sie ruch na forum dzis tak jak mowicie dziewczyny kazdy odpoczywa :)

Anushka89 no kupować garnitur na jeden raz to masakra jeszcze dla dziecka które wiadomo że zaraz wyrośnie a jeszcze to jest rzecz w którą dziecko na co dzień się nie ubiera...

No dokładnie Katarzyna92 :) chyba zostane przy standardzie portki w miare eleganckiem mam koszule na dlugi rekaw tez trampy sweterek i muszke mu dokupie i tyle :) ceny jak z kosmosu zeby dla dziecka gajerek od 150zl

Anushka ja bym garnituru dla dziecka nie kupowaka tylko elegancka koszula i spodnie jakis fajny sweterek i tyle teraz robi sie cieplo wiec i tak sciagnie marynarke

Dxiewczyny cieszmy sie jestesmy w ciazy bo nastanie czas gdzie prezerwatywa bedzie na recepte z przydzialem 5 na rok a religia glownym przedmiotem w szkole hahahahhaha
Zobaczymy co nam ten PIS przyniesie obym sie wyprowadzac nie musiala

reklama
Ohh Claudia byle by nie euro a tak pozatym to nie sadze zeby sie cos zmienilo bo i jedni i drudzy to bandyci i zlodzieje

Do góry