reklama
Ewel jak mialas to tylko 2 razy to nic pilnego sie nie dzieje spokojnie idz sobie do lekarza w najblizszych dniach dla wlasnego swietego spokoju niech ci zbada szyjke i zrobi usg.
Ja pewnie dostane cos rozkurczowego bo u mnie sa cosziennie i to po dobrych kilka razy wizyte mam na tydzien wiec sie nie martwie mala tanczy i fika serduszko poeknie miarowo bije.
Jutro albo w czwartek ide na glukoze i inne badania zeby juz na spokojnie we wtorej isc z wynikami . jeju ja jutro zaczynam 24 tydzien ale to zlecialo jednak.
Ja pewnie dostane cos rozkurczowego bo u mnie sa cosziennie i to po dobrych kilka razy wizyte mam na tydzien wiec sie nie martwie mala tanczy i fika serduszko poeknie miarowo bije.
Jutro albo w czwartek ide na glukoze i inne badania zeby juz na spokojnie we wtorej isc z wynikami . jeju ja jutro zaczynam 24 tydzien ale to zlecialo jednak.
M
mama290
Gość
Ewel to tak łapie i puszcza macica zaczyna trenować przed porodem ale ale czy powinno bolec ? Mi sie wydaje ze u ciebie to to wszystko teraz szybko rośnie i do końca mięśnie nie nadążają i boli staram sobie przypomnieć jak miałam w pierwszej ciazy ale nie pamietam
mnie nie bolało a szyjka sie skracała i skurcze miałam częste taki kamień w brzuchu ja to w pierwszej ciazy to byłam zażygalka wiec jedyne co pamietam to toaleta i krzaki 
Mama postawilas diagnozę jak mój maz
dodał jeszcze ze mało chodzę teraz i brzuch nie balansuje i ciągnie mnie boli itp. Na szczęście przeszło ale. Jutro pójdę na wizytę i powiem o tym
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka87
Fanka BB :)
Ewel myślę ze to jak mama mowi kombo wszystko na raz. Ja dzis przegielam od 11 na nogach. Jak wracalam i i jechałam w korku ponad 40 min to jak sie poruszylam to myślałam ze mnie skreci z bolu w dole i pachwinie. Jak dlugo szłam caly prawy bok mnie ciągnął. A jak w autobusie zmienilam miejce na wygodniejsze i sie rozwalilam to któryś dzieć chciał chyba wentylację sobie przez pepek zrobić bo caly czas w tych okolicach dostawalam kopy. Rozrastamy się i tyle ale jutro idź spokojnie to będziesz spokojna.
reklama
M
mama290
Gość
To jest tak ze macica sie rozciąga jak gumka w pierwszej ciazy moze byc najgorzej bo jednak musi sobie wyćwiczyć to rozciąganie i jak każdy mięsień sie meczy do tego dochodzą wiązadła ilośc tkanki tłuszczowej inne narządy jelita które sie musza gdzieś wcisnąć cały skomplikowany proces do tego długotrwały a na końcu poród nie ma co natura nas urządziła
ale to zawsze lepiej niz biedne słonie
te to sie nalezą w tej ciazy nie ma co przesadzać ze staniem chodzeniem bo bedą naczynka pękać na nogach żylaki sie robić z wsytskim z umiarem