reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej ale tu jakoś cicho chyba przez ten upał:) Ja już po glukozie na szczęście bez niespodzianek tylko strasznie się spać chciało:) Ja też bym chciała już październik ale puki co nie mogę się doczekać poniedziałku:)

Właśnie. Nie długo zaczną się usg 3 trymestru ja na nie idę w 30tygodniu wiec jeszcze miesiac:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kurcze ja mam nadzieje ze nie bedzie mi kazal robic 3 prenatalnego bo to 250zl plus 130 wizyta plus Znowu wszystkie weneryki a tu trzeba tyle rzeczy kupic i zyc i na wakacje chcemy za 2 tyg jechac mam nadzieje ze usg co 4 tyg wystarczy bo ta ciaza jest ksiazkowa

Chodzac na nfz musi byc zrobione usg w 3 trymestrze ale to nirmalne ktore ja mam co 4 tyg na prywatnej wizycie i ono jest obowiazkowe ale badania prenatalne nie sa obowiazkowe i decyduje o nich lekarz tak samo jak z 2 poprzednimi tyle ze o ile poprzednie dwa prenatalne byly refundowane to to trzecie nawet z wysokimi wskazaniami nie jest refundowane i u nas koszt to 250 zl plus oczywiscie wizyta

Claudia usg co 4tyg nie jest obowiązkowe, obowiązkowe są usg 1 trym, 2trym i 3 trym. Ale na nfz nie pokrywają tego 3go tak pisały dziewczyny, ja nie wiem bo chodzę prywatnie.
Tobie na każdej wizycie co 4tyg spr lekarz przepływy i waży?

reklama
Mi doktorka spr tętno dzidziusia na każdej wizycie bo nie ma. Potrzeby robienia usg chyba że jest to robi żeby spr szyjkę np.

Do góry