Emka24@
Fanka BB :)
To nie lepiej poczekać już do rana, bo ja 4 godziny bez sikania nie da radyCoś tam się przebija. Dawaj nam wieczorem kolejny, albo idź na betę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie lepiej poczekać już do rana, bo ja 4 godziny bez sikania nie da radyCoś tam się przebija. Dawaj nam wieczorem kolejny, albo idź na betę![]()
wieczorem wzrośnie Ci poziom, więc kreska powinna być mocniejsza.To nie lepiej poczekać już do rana, bo ja 4 godziny bez sikania nie da rady![]()
Dobrze, ze kupiłam zapas na Shopeewieczorem wzrośnie Ci poziom, więc kreska powinna być mocniejsza.
Tyle samo co u mnieDziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
no także daj chociaż na czyjśe popatrzeć mi 2 kreskiDobrze, ze kupiłam zapas na Shopee![]()
Jest jakiś cień, tylko coś szarawy, robiłaś zdjęcie jakoś niedługo po zrobieniu testu?Dziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
Tak mega delikatnie coś tam jakby przebijało, tylko jakoś szarawo to widzę. Powtórzyłabym wieczorem.Dziewczyny czy tez tu coś widzicie? Wiem, że nie powinno się otwierać ale przy zamkniętym chujo*wo światło pada i nie idzie zrobić zdjęcia :/
Popieram! Jak jak mam moment w miesiącu ze nie robie ani ciazowych ani owulakow to czegos mi brakuje. I nie tylko mi, bo mojemu kotu pasków do zabawy też xD czasem mi go szkoda i daje mu takiego suchego, je zrobionego xDJa oczywiście głupia nie wytrzymałam i zrobiłam test a jestem 9dpo. Łudzę się, ze widziałam cień cienia ale nie sadze. Jutro zrobie z porannego moczu to może coś wyjdzie. Po ostatnim biochemie obiecałam sobie, ze będę czekać. A te testy to gorsze uzależnieni niż fajki
![]()