Calineczka92
Fanka BB :)
ufff bo myślałam, że ja taka już całkiem blondynkaTego nawet sztab lekarzy nie ogarnia
Ale zawsze budzi to ciekawość u nowych lekarzy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ufff bo myślałam, że ja taka już całkiem blondynkaTego nawet sztab lekarzy nie ogarnia
musisz nam to narysować, bo ja próbuję, aleTego nawet sztab lekarzy nie ogarnia
Dziękuję!Po pierwsze @Malwina89 gratuluję!
Zdecydowanie nie jest to ovi
Po drugie @Doktur_M mam ambiwalentne odczucia co do tego czy te jajniki tak przekreślają ciążę. Bardziej bym się martwiła ewentualnymi zrostami w jajowodach, ale przypominam, że ja mam dwie macice, lewy jajnik jest połączony lewym jajowodem z lewa turbo małą macicą, która nie ma ŻADNEGO odnalezionego na laparo, drożności i histeroskopii połączenia z tą normalną macica, ani ujścia do kanału szyjki a jakoś w przynajmniej 2 z 4 ciąż zaszłam z lewego jajnika właśniea prawdopodobnie w 4 z 4
![]()
Dziękuję!![]()
A słyszałaś może o kimś, kto ma podobną sytuację do Twojej? Bo to brzmi jak jakiś przypadek 1 na milion :O
czyli wniosek z tego taki, że masz skaczące jajka, które potrafią przeskakiwać z jednej macicy do drugiej. Grałaś dużo w Mario w dzieciństwie?Proszę bardzo![]()
A co z prawa strona ? Wszystko jest "normalnie"?Proszę bardzo![]()
takA co z prawa strona ? Wszystko jest "normalnie"?