Może to dobrze zwiastuje, trzymam mocno zacisniete kciuki,Mi się spóźnia drugi dzień
Kiedy będziesz testować?? Jutro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to dobrze zwiastuje, trzymam mocno zacisniete kciuki,Mi się spóźnia drugi dzień
Masakra z tymi cyklami. I tak źle i tak nie dobrzeJa miałam wydłużony..
No niestety.. Zobaczymy jak będzie tym razem..Masakra z tymi cyklami. I tak źle i tak nie dobrze
No niestety nie mamy na to wpływu. Jutro idę do mojej pani ginekolog i zobacze co powieNapewno to wynika z przesuniętej owulacji i o ile jest to sporadyczny przypadek to nie ma powodu do zmartwień [emoji2368] mi w ubiegłym miesiącu owu się tez przesunęła o tydzień, wiec i okres [emoji2368]
Zdarzało mi się kiedyś że miałam właśnie cykle które trwały 21-23 dni. Od dłuższego czasu(przed poronieniem we wrześniu) miałam dość regularne cykle 25 dni. Poprzedni cykl z kolei wydłużył mi się do 28 a teraz 23 [emoji848] i jak tu zaplanowac jak mój facet pracuje za granicą i zjeżdża do Polski co jakiś czas [emoji848] wyższa matematyka [emoji2] kazałam mu zjechać 2 dni wcześniej że względu że @przyszla o 2 dni za szybko bo wszystko miałam wyliczone że akurat będą płodne jak zjedzie [emoji38] zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]To widzę że w tym miesiącu dużo kobiet ma skrócone cykle. Ja dostałam okres w 20dc
Ahhh to planowanie.. Ja też miałam plany, test na mikołajki zrobić a tu wszystko się przesunęło i w sumie to nic nie wiadomo.. Czekam jeszcze tydzień i zobaczymy czy uda się w końcu zacząć te starania..Zdarzało mi się kiedyś że miałam właśnie cykle które trwały 21-23 dni. Od dłuższego czasu(przed poronieniem we wrześniu) miałam dość regularne cykle 25 dni. Poprzedni cykl z kolei wydłużył mi się do 28 a teraz 23 [emoji848] i jak tu zaplanowac jak mój facet pracuje za granicą i zjeżdża do Polski co jakiś czas [emoji848] wyższa matematyka [emoji2] kazałam mu zjechać 2 dni wcześniej że względu że @przyszla o 2 dni za szybko bo wszystko miałam wyliczone że akurat będą płodne jak zjedzie [emoji38] zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]
Na czym polega ta drożność jajowodów?Zrób sobie badanie drożności jajowodów..
Ja miałam 6.11,jestem 8dpo i zobaczymy. Mam 26lat i z niewidomych przyczyn miałam je zapchane....
Nie da się nic zaplanować. Ja też miałam jeszcze zwolnienie na ten cykl a że przyszła @ to muszę wrócić do pracy i też mam nieciekawie. Nie mogę co chwilę chodzić na zwolnienieZdarzało mi się kiedyś że miałam właśnie cykle które trwały 21-23 dni. Od dłuższego czasu(przed poronieniem we wrześniu) miałam dość regularne cykle 25 dni. Poprzedni cykl z kolei wydłużył mi się do 28 a teraz 23 [emoji848] i jak tu zaplanowac jak mój facet pracuje za granicą i zjeżdża do Polski co jakiś czas [emoji848] wyższa matematyka [emoji2] kazałam mu zjechać 2 dni wcześniej że względu że @przyszla o 2 dni za szybko bo wszystko miałam wyliczone że akurat będą płodne jak zjedzie [emoji38] zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]
To może być dobry znakMi się spóźnia drugi dzień