Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiedziała, że był przepływ ale bardzo powolny i z oporem. Ale przepchała, odetkala, przeplukla. Żadnych zrostów nie ma, zielone światło [emoji362]Aha [emoji6] ja będę miała bez znieczulenia, a Tobie odetkali jajowody tym badaniem?
Rozumiem, a powiedz mi jakie badanie to określa?Z tego co się orientuję to chyba daje się sterydy
ANA i ASA i plemnikowe i jajnikoweRozumiem, a powiedz mi jakie badanie to określa?
Też korzystam z tej aplikacji i jednocześnie jeszcze z flo i premom. W poprzednim cyklu owu przesunela się o 2 dni do przodu, zażnaczylam to w kalendarzyki ale moimi to data okresu się nie zmieniła. Pozostałe 2 aplikację zmieniły datę o te 2 dni do przodu. Więc moinzdaniem mój kalendarzyk jest to bani. Ale dalej to mam bo to moja pierwsza aplikacja i chyba mam do niej sentymentWlasnie taki mam plan. Ze 2 dni dłużej pobrań. Mój kalezdarzyk ma opcje zaznaczenia pozytywnego testu owu. W tym cyklu miałam drożność i owulację potwierdzoną w 11dc
Też korzystam z tej aplikacji i jednocześnie jeszcze z flo i premom. W poprzednim cyklu owu przesunela się o 2 dni do przodu, zażnaczylam to w kalendarzyki ale moimi to data okresu się nie zmieniła. Pozostałe 2 aplikację zmieniły datę o te 2 dni do przodu. Więc moinzdaniem mój kalendarzyk jest to bani. Ale dalej to mam bo to moja pierwsza aplikacja i chyba mam do niej sentyment
Mnie od 2dpo bolały same sutki przy dotyku, przez 3 dniDodatkowo bolą mnie piersi od 2 dni, w nocy spać na brzuchu nie mogłam.. dzisiaj to tak "szczypią" i sutki są nad wyraz drażliwe.. No i apetyt na słodkie.. Idzie @