Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekamy spokojnie..Ja nie wiem kiedy będę testować bo ciągle mi się przesuwawciąż czekam na skok
ten cykl jest dziwny, więc nie zdziwi6mnie jak będzie bez owu
![]()
Ja umówiłam się na wizytę u endo na 19 listopada.. Także zostaje mi czekać na wizytę, będzie ona przed owu, także zobaczymy..
Wyniki zrobię jakoś 16.11 i zobacze co one pokażą.. Ale powiem Wam, że jestem mega pozytywnie nastawiona..
Po tych tabletkach to więcej śpię i więcej jem.. Jestem większym spiochem jak byłam..Nastawienie jest najważniejsze [emoji3590]
Po tych tabletkach to więcej śpię i więcej jem.. Jestem większym spiochem jak byłam..
Teraz już na spokojnie do tego podchodzę, jak nie ten miesiąc to po nowym roku się zaczniemy starać.. Kiedyś w końcu będzie zielone światło..
To teraz spokojnych 8 miesięcy, bo jeden już masz za sobąMi sie trochę przybrało na eutyroxie pomimo tego że powinno się niby chudnąć [emoji28] ale jeżeli chodzi o spanie to miałam odwrotnie, zdecydowanie później chodziłam spać. U mnie pojawił się pozytywny test po 5 miesiącach od pierwszej tabletki![]()