reklama
Margana
Fanka BB :)
My juz po wizycie u ortopedy. Bioderka Natalki ok:-) Mięśnie w pozycji siedzącej tez jak najbardziej prawidłowe, tzn. górna część tułowia sztywna i napięta, dolna wiotka, czyli tak jak powinno być w tym wieku. Stópki też już ok:-) Mamy dalej układać na brzuszku, ale tez w pozycji półsiedzącej pod kątem 45 stopni, sobie na kl. piersiowej, w foteliku, bujaczku, spacerówce
W ten sposób ona będzie sie dźwigać i ćwiczyć te mieśnie. A rehabilitantka mówiła zeby tak nie układać, bo jeszcze za wcześnie zeby ona sie dźwigała. Ech...i co tu robić 

My dziś po szczepieniu Kornelek waży 6620 przytył przez ostatnie 6 tygodni 1300dag. Obwód główki 39 i klatki piersiowej 40,5.
Nawet nie płakał przy szczepieniu Szczepiliśmy Pentaximem 5w1 - 150 zł a jakie sa teraz u Was ceny? bo ja ta samą przed nowym rokiem kupowałam za 139.
Zobaczymy jak dalej będzie się zachowywał, jak wróciliśmy ładnie zjadł 150 ml bez większych ceregeli bo w poniedziałek i wczoraj to był koszmar z jedzeniem- obarczam tym skok rozwojowy bo był i płaczący i nie chciał jeść.
Nawet nie płakał przy szczepieniu Szczepiliśmy Pentaximem 5w1 - 150 zł a jakie sa teraz u Was ceny? bo ja ta samą przed nowym rokiem kupowałam za 139.
Zobaczymy jak dalej będzie się zachowywał, jak wróciliśmy ładnie zjadł 150 ml bez większych ceregeli bo w poniedziałek i wczoraj to był koszmar z jedzeniem- obarczam tym skok rozwojowy bo był i płaczący i nie chciał jeść.

alma super że tak dzielnie Korrnelek zniósł szczepieni, fajnie już sobie waży
ja za szczepionkę 5w1 płaciłam 100zł (Pentaxim) a u was to już 2 dawka a właśnie kiedy następna dawka od pierwszej czy 6tyg
moja Liwia też w poniedz. i wczoraj była marudna i płaczliwa ale fajnie jadła też sobie to tłumaczę skokiem rozwojowym dziś już o wiele lepiej własnie tnie komara oby jak najdłużej

moja Liwia też w poniedz. i wczoraj była marudna i płaczliwa ale fajnie jadła też sobie to tłumaczę skokiem rozwojowym dziś już o wiele lepiej własnie tnie komara oby jak najdłużej

onanana
Margana rzeczywiście niewiadomo kogo słuchać. Ale Ty mama na pewno podejmiesz słuszną decyzję
alma ale z Kornelka już duzy chlopak, super że tak fajnie rośnie
No i ze był taki dzielny na szczepieniu;-)
mirelka szczepienia z tego co wiem sa co 6 tygodni

alma ale z Kornelka już duzy chlopak, super że tak fajnie rośnie

mirelka szczepienia z tego co wiem sa co 6 tygodni

reklama
kasiente
no my po szczepieniu pol dnia w plecy tak plakal. Nozka go bolala...zasypial na godzinke budzil sie na jedzonko i plakal z bolu
no ale dalam mu troche paracetamolu i dziecko jak nowe!!!! wazymy 6400g
glowka 43 brzusio 43cm
ale bidny tak mi go zal bylo, ale dal rade