Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się muszę pożalić że mi normalnie serce pęka.. moja Niunia tak bardzo cierpi przez tę głupia ospę. Jest calutka wysypana i to takimi ropnymi wielkimi krostami i strasznie muszą ją boleć bo od wczorajszej nocy z rąk nie schodzi. spi tylko na rękach a jak nie śpi tez tylko lulanie bo inaczej płacz w niebogłosy, a jeszcze te cholerstwo trzeba ciągle smarować bo się wierci i cały czas ściera, a ona wtedy tak strasznie mocno sie wygina i żali się swoim głosikiem. Jeszcze od rana ma goraczke i lecimy na czopkach i jakiś kropelkach doustnych (przeciwświądowi) ehzz normalnie żyć się nie chce jak się widzi jak kochana istotka cierpi a nie można jej pomóc . Normalnie od rana wyje jak bóbr i aż się nocy boję.. A jeszcze ta nasza służba zdrowia o kant du... 2 dni dzwonie żeby lekarz przyszedł zbadac małą i co?? NIE MA CZASU!! Normalnie szok!! Proszę smarować, zbijać temperaturę i tyle. Ku**a nawet jej nie raczył obejrzeć. Ja się pytam czy mogę jej podawać kropelki "Fenistil" (koleżanka mi poleciła) a on "o tak bardzo dobre kropelki prosze dawać 3x3. To ja mam mu mówić jakie leki ma Niuna brać?! Normalnie ręce opadają..

także na przekręcaniem pewnie jeszcze trochę będę musiała poczekać