anek moja najczęściej przy usypianiu dostaje fioła i wali się rączkami po twarzy

potem cała podrapana, czasem aż przytrzymuję jej łapki bo cały czas się budzi, pytałam lekarza to nic złego, pytałam go też o udwracanie głowy tylko w jedną stronę, bo lenka uwielbia patrzeć w lewo, alo on ją położył na brzuszku i zobaczył jak kręci głową i powiedział, że źle by było jak by tylko w jedną stronę głowę skręcała, a jak kręci w dwie to jest dobrze! lenka też wyrasta z przewijaka, ostatnio tak machała nóżkami, że się uderzyła w twarde drewienko i był płacz!
margana u nas mierzą sposobem na 3

Lenka 70 cm
aniasm ja kupiłam taką flanelę z ceratką pod spodem, bo Lenka ostatnio mi siknęła 2 razy na kanapę
My wczoraj byłyśmy u pediatry ze względu na Lenki katarek i kaszelek, na szczęście to nie infekcja tylko od katarek refluksowy od mleka z laktozą, które Lena dostaje od tygodnia! Dał syropek do podawania 3 razy dziennie, powiedziałam mu też o tym poceniu nóżek, rączek i główki i lekarz powiedział, że to niedobór wit. D Lenka dostała tabletki Vigantoletten do przyjmowania zamiast wit. D codziennie przez 6 tygodnia aby zapobiec krzywicy. Zaliczyliśmy od razu wizytę w szpitalu DSK na USG bioderek i wszystko jest oki, to ostatnia wizyta.