Keejti i jak boli jeszcze?
Joasia czesty bol glowy niby na chlopca
Mama czworki oby tym razem sie udalo.. nadzieja umiera ostatnia i to jest swieta prawda...
Emka fajnie ze week udany :-) a suwaczek tez zauwazylam ze co kilka dni masz zmiane

dzis pokazuje 20tc..
Priinceseczka obecnie nie mam ani jednego kwiatka bo jedyny zdechl haha :-)
Linka Ty to masz sie z tymi swoimi chlopakami... moze jakos przetrzyma do jutra.. oby nie zlamane..
Dziewczyny moja szwagierka w drugiej ciazy czula pierwsze euchy dopiero w 20-21tc a niby powinna szybciej.. ale brzuch miala ogromny bo miala duzo wod a cora byla mala i to wplywalo tez na moment pierwszych ruchow a do tego mala w ogole byla malo ruchliwa w brzuchu.. ale za to teraz nadrabia haha :-)
Fakt faktem tez byloby mi przykro bo co jak co ale wtwdy sie zaczyna na 100% czuc ciaze i spokoj o dzidzie jest wiekszy...
Zycze Wam jak najszybszego poczucia pierwszych kopniaczkow :-*
A ja... ide spac, mlody spi a stary w pracy i nawet czytac mi sie nie chce dzis..
Dziadkowi kupilam taki 3l garnek ceramiczny z przykrywka i szypcami do ogorkow malosolnych i dziadek sie ucieszyl chyba :-) u dziadkow on zawsze wekuje ogorasy i tez bardziej je lubi wiec stwierdzil ze sie przyda na pewno :-)
Milego wieczoru
Edit.
Olusja ja z ciazy z Niko mam tylko 1 plytke bo poszlam specjalnie na 4d na pamiatke i przez pomylke lekarki mam 45min nagran bo normalnie mialo byc chyba 10 lub 15 min :-) a ona myslala ze to ma byc polowkowe hehe :-)