reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi gratuluję [emoji2] nie zdążyłam napisać ale kciuki trzymalam [emoji6]

Iza co za dziwny szpital! A o takim przypadku dziecka tez nie słyszałam [emoji20] straszne tragedie ludzie przeżywają [emoji20]

Diabliczka mojem dzis przeszlo póki co i nic nie zapowiada się na dalsze problemy bo nawet zaczal jeść normalnie [emoji2]

Linka i tak długo wytrzymałas ale synka masz dzielnego [emoji2] co mu tam jakaś kara hehe [emoji6]

U mnie gotuje się leczo mniammm [emoji39]

reklama
Aob-mniam mniam zjadlabym leczo :-P przeslij troszke :-D

Iza-o kurcze :-( przykre to jest bardzo :-( az sie plakac chce jak sie slyszy o takich historiach:-( przeciez te malenstwa niczym sobie nie zasluzyly aby tak cierpiec :-(

U nas z osiedla jest chlopczyk ktory urodzil sie w tamtym roku z polowa serduszla ale jest juz po 2 etapach korekcji i ma sie dobrze. Przed nim jeszcze jeden ostatni etap :-) tez wiedzieli ze ma jedna polowe serca, na badaniach polowkowych lekarz to wykryl i od razu szukali odpowiedniej kilini, zglosili sie do fundacji uzbierali 300tys.zl i maly urodzil sie w Niemczech (w Polsce nikt nie chcial sie podjac) i tam juz w drugiej dobie zycia mial pierwszy etap. Fakt, faktem silny z niego chlopiec z listopada :-)

Iza bardzo szkoda tej kobiety...
Ciągle trzymam kciuki za Twoją szyjke :*

Linka A co za to kara? Nie powinni wam bronić kontaktu z dziećmi, a raczej im z Wami. Rozumiem. Kara na gry i nie po to tam przyjechali ale nie ze rodzic nie wie co się z dzieckiem dzieje.

Gaga co się stało ?

Ivi gratulacje !!!! :)

Milagros nie ma kary na telefon tylko mówi ze zapomina naładować a to taka moja ciapa roztrzepana nadpobudliwa wiec wiem ze tak jest :) nawet jak mu mówiłam ze popołudniu w podróży nad morze się zatrzymają na jakiejś stacji to ze do portfela wkładam mu 30 zł drobnych na jakiegoś hamburgera to nawet tego nie pamiętał tylko dzwonił ze w portfelu znalazł 30 zł ha ha. ..

Mają kary ze robią przysiady albo w kącie siedzą , krzesełka , pompki ale ze on jest grzeczny i kar niema , no i jak miał mieć karę to się wymigal oczywiście bo pani powiedział ze on nie może mieć kar bo juz taki jest bo ma dużo energii i ze mama napewno o tym mówiła ...
zaczyna wykorzystywać pieronek swoje ADHD , no i ze robi tylko jak kary dla całej grupy są , bo by jak to określił głupio było i nikt by go nie lubial jakby z boku stał ...
niewiem czy dobrze czy źle jest zadowolony , Kuba kilkakrotnie mu podkreślał ze jakby coś było nie tak niech smsa napisze i jedziemy odrazu po niego , uspokajal młody ze wszystko ok ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry