• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej hej ja tak na chwilkę tylko coś przekazać... póki co nie mam czasu na nadrabianie bo jesteśmy na wakacjach... nie piszcie za dużo[emoji6]

Przypominam o konkursie bo nadal jest mało chętnych[emoji6] mamy które czekają na pierwszą dzidzie mogą też wysłać zdjęcie z brzuszkiem a zgłoszenia sa tylko do jutra także dzialajcie [emoji6]

Link do: Konkurs. Przytulamy mamy.

Pozdrawiam[emoji41]

reklama
Witam sie po weekendzie, bylismy u moich rodzicow i zlecialo. Mamie zawiozlam szycie na cala jesien chyba :)
Dziekuje za Wasze doświadczenia odnośnie pobytow w szpitalu juz nie tak straszne wydaje mi sie to zabranie na noc aczkolwiek to ze ojciec nie moze wziac po cc to jeszcze przedyskutuje w szpitalu.
U mnie wielkimi krokami zbliza sie wazna wizyta bo to juz jutro. Dowiem sie co z lozyskiem i jaki plan dalej. To wizyta u tego samego specjalisty co Iza z nim miala przygody, nasz lekarz do niego kieruje ale mam nadzieje ze juz bedzie ok po tych akcjach.

Mamo 4 wlasnie chcialam powiedziec abys poszukala na bb napewno dziewczyny doradza co jesc a moze i do diabetologa warto isc, w kazdym razie powodzenia, ja nigdy przy zadnej diecie nie wytrwalam wiec podziwiam.

Z okazji wizyty u mamy stanelam na wage i 69,3 to już zaraz 70 a tak sie boję ta granice przekroczyc

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Aob, udanego urlopu :)

Keejti, kciuki za wizytę, oby lekarz był dziś bardziej przystępny, w razie czego zrób aferę jak Iza, ale mam nadzieję, że dodatkowe nerwy nie będą konieczne i że lekarz właśnie Cię uspokoi...
A wagą się nie martw, szczuplutka jesteś i wysoka, to zupełnie inaczej niż jak ma się 70 kg poniżej 160 cm... Pewnie od początku przybyło Ci zaledwie kilka kg :)

I ja też już w domu. Weszłam na wagę i bez zmian 67,9kg. Ufff :) też sie boje 70 ;-P
U mnie teraz będzie nudno, wizyta dopiero za miesiąc dostałam pierwszy raz zwolnienie na 4 tygodnie. usg 3 trymestru mam dopiero 32t tj 22 września.
Stronka z ładnymi rzeczami mi dziś wpadła w ręce: Link do: Sklep - Makaszka - Kolorowo do snu akurat mają jakąś letnią wyprzedaż. może którejś z Was się coś spodoba.

reklama
Hej,hej:-)

Kejtii-moze pan doktor mial wtedy zly dzien ;-) gorzej jak sie wkurzysz na to jego spoznialstwo ;-)oby jutro juz wszystko bylo ok :-)
Ja na wadze mam juz prawie 10 na plusie ale pocieszam sie ze od zeszlego tygodnia nic nie przybylo wiec moze wreszcie stanie w miejscu. Ale teraz nie chce sie waga przejmowac. Zaczne po porodzie ;-)

EmKa- ciuszki tez tak na mnie dzialaja :-D

Dzisiaj obudzil mnie straszny bol nog na wysokosci bioder brrr. Ale to dobrzr przynajmniej jedno pranie juz nastawilam nasze a kolejne nastawie ciuszkow dla malego.

Dzisiaj czytalam o zrostach po cc ktore moga miec wplyw na kolejne ciaze. I doszlam do wniosku ze sama nie bede nalegac na cc. Jak ktorys lekarz skoeruje to protestowac tez nie bede.

Wczoraj rejestrowalam sie w niektorych programach dla przyszlych mam i bede czekac na probki produktow. Ciekawe czy cos przysla;-)

Milego dnia dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry