reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka waga jest większa. Ale pomiary to pół ślepy chyba robił. Jaja jakieś. Naprawdę.

Jestem w 31 tygodniu ciąży

reklama
Witam nowa mamę[emoji6]

Joasia ja też wstaje polamana ale to już od dawna mnie miednica boli..

Iza na pewno się nie kurczy [emoji2]

Milia mi lekarz mówił żeby ogólnie więcej pić to ciśnienie jest ciut większe... a przy takim ogólnie ja mdleje więc potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz ehh...

Skrzat ja też pralam podwójnie jak Milagros bez wyciągania z pralki nawet.

Diabliczka ja też nie ogarniam także spoko [emoji6]

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Iza może ten lekarz co Ci robił Usg też w Krakowie pracuje...;-) ;) Temu co dzisiaj mierzył mojego synka podobne banialuki wychodziły. Głowa mniejsza niż poprzednio.
Jedno mi ciśnie na usta- konowały

Zaraz zmykam na zebranie. Cudowny tydzień- od dziś 3 dni pod rząd mam ukochane zebrania w przedszkolu i szkołach...:baffled:

Dziewczyny czy bóle krzyża promieniujące w górę i bóle podbrzusza to norma w zaawansowanej ciąży?

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Keejti to jeszcze muszę to przemyśleć i tak pewnie dopiero w przyszłym tyg będę zamawiać

a ja się dziś już wkurzyłam, bo tygodnie uciekają a nasza sypialnia dalej w pustych kartonach i jakieś śrubki, drabiny masakra a doprosić się o nic nie mogę :/ nie mogę prać, prasować bo nie mam gdzie układać :/
pojechałam do BRW i zamówiłam sypialnie, bez problemu dostałam na raty dużą szafę sypialnianą, łóżko na razie bez materaca i dwie szafki nocne. ok tygodnia czekania i przywiozą o od razu humor lepszy :)

Gaga ja tak wczoraj się czułam :( a ciśnienie miałam 96/115 myślałam że umrę rano
Ooo to zakupy pełną parą :) super
Keejti Ty 10 a ja ponad 100[emoji14]
Skrzat ooo to u mnie różnicy będzie 2.5 roku i myślę sobie aby tylko wyprać w dziecięcym hmm
Kliska przypomnij jaki miałaś wynik...
Chyba nie ma darmowych,niestety to jest płatne
Princeseczko też to czytałam ale też przed staraniem nie za dużo . Ja jednak do wszystkiego podchodzę sceptycznie
Iza nie bierz tak do siebie bo to jakieś dziwne pomiary...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mama czwórki to Ci się ułożyło że codziennie coś [emoji6]

Milagros bóle czy podbrzusza czy krzyża raczej nie są normalne ale może sygnalizują że się przemeczasz? Bo skorcze to chyba od góry do dołu są? Proszę mnie poprawić jak pisze głupoty?[emoji6]

Gaga też bym chciała tak poprawić sobie humor[emoji2]

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Diabliczka spoko, u mnie jednak 5 lat w kartonach leżało [emoji6]
Mama4 dobrze ze nie masz wszystkiego jednego dnia, bo wtedy to chyba by trzeba babcie angażować;)

U nas pierwsze zebranie 15.09 tego samego dnia wizyta, wiec pewnie ze szkoły będę jechała prosto do gina. Chce iść na to pierwsze zebranie, pojadę autem, tam będę siedzieć wiec mam nadzieje ze nie zaszkodzi na ta moja szyjkę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie no ja się nie martwię , ale to wkyrzajace że te pomiary robią tak na odwal bo nie wiadomo na co się nastawiać.. i tak ,wiem wiem ,że to tylko orientacyjne:)

jestem w 31 tyg, będzie syn :) , Tp 11.11

Do góry