reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

O 16... troche sie stresuje, bo tamto naprawde bylo dla mnie niemile. Po za tym myslalam ze bedzie sporo mniejsze - srednicy nie znam , ale to co widzialam mi styka :p

reklama
Mamcia powiedzonka ale pewnie Ty już po...zanim ja tutaj wszystko ogarnę :/

Witaj Kliska :) katusia :) skrzat :) i reszte nowych jak są

Joasia ja już od dłuższego czasu nie mogę się wyspać. Albo bezsenność albo wszystko boli :( mało co narzekam ale teraz już czasami mam dość

Karola mi też gorąco a jeszcze śpimy we trójkę to już masakra jest . Kupiłam sobie dużego rogala do spania to troszkę lżej z ulozeniem i odseparowaniem od reszty śpiochów . Przynajmniej mały już mnie tak nie kopie w brzuch.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Witam nową mamę :)

czuje, że mam dziś dzień do kitu :/ w nocy beznadziejnie mi się spało, wszystko mnie boli nawet głowa :/ chyba muszę kawę wypić to może przejdzie. czuję się taka zrzuta i wypluta, dobrze ,że wczoraj ugotowałam na dwa dni i tylko muszę ziemniaki na dziś dogotować

Karo wiem ze roznica jest :p ale jednak spodziewam sie ze inaczej bedzie to wygladalo niz grzebanie przy szyjce , prawde mowiac coraz bardziej sie boje :(

I kiedy ja mam nadrobic 10 stron?
Mamo czwórki jakiego wypoczynku? :) zrobilam wczoraj 500km wrocilismy o 22 a ja ledwie patrzylam na oczy. Dzis miala odsypiac i tez nie wychodzi bo trzeba troszke w mieszkaniu ogarnac

Gaga moim skromnym zdaniem bardzo sie oplaca bo sam laktator z aventu to min 130zl . z doswiadczenia moge powiedziec tyle ze lepszy sprawdzony reczny niz byle jaki elektryczny

Ja witaminy biore jak sobie przypomne tak naprawde co ok 2 dzien a codziennie staram sie brac tran

Linka a Jas nie dostal sie do publicznego, albo chociaz cos tanszego lub z dofinansowaniem ..ok juz doczytalam to faktycznie popatrz po przedszkolach i moze na mniejsza ilosc godzin. U mnie zlobek 690 +wyzywienie a obok przedszkole ktore przyjmuje od 2 lat 400 , Julek chodzi na kilka godzin wiec placimy 300. U Was juz 2,5 roku to moze akurat

Princeseczka my fo tej pory tego szczepienia nie zrobilismy a to chyba 10mies temu powinnam zrobic. Ale sami dalej nie wiemy jak to rozgryzc

Gaga poszukaj sobie cwiczen na pilce cos tam kiedys czytalam o takich ćwiczeniach ktore w tym pomagaja

O patrzcie ile nas listopadowych u mnie termin 19 a urodziny 27. A tym ze u mnie 23

Milagros no to pojechalas bo u mnie nie zaczete nawet. Dzisiaj maz skreci lozko dla Julka jak wroci z pracy i zabierze sie za szlifowanie lozeczka. Nawet zaproponował, ze sam pomaluje i moze na pierwsza warstwe mu pozwole:) do konca tego tygodnia chce miec juz skonczone tak aby w nastepnym zaczynac kupno reszty wyprawki i od pazdziernika prac.

Katusia witaj :)

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

He he z tymi nockami cos wszystkie widzę cieżko.
U nas miejsca sie robi mało, Basia nadal przychodzi nad ranem do tego pies i Rogal ;) i wtedy mysle ze było trzeba brać materac i lozko 180 a nie 160...
Ja włączyłam pierwsza pralkę ciuszków bo ładna pogoda to na świeżym powietrze wyschną (pełna pralka biała) a to tylko ciuszki (połowa) bez pościeli, kocykow, pieluch. Na razie włączyłam w zwykłym proszku i na 60 stopni i mysle czy to suszyć czy mokre od razu wyprać w loveli z podwójnym plukanien. U mnie jednak te rzeczy leżały kilka lat wiec wole podwójnie je potraktować a wiadomo te proszki dziecięce nie sa takie silne.
Ja dziś leżę od rana skończyłam książkę i powinnam sie ruszyć [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.
Skrzat ja tez pralam pierw w 60stopni normalny płyn, a później w dziecięcym.

Joasia ja wstaje rano normalnie łóżko jest dosyć twarde. ;)
Ale w nocy spać nie mogłam, przegielam z tym łóżeczkiem i zablokowało mi bark znowu :/
Także Kejti zostaw to mężowi :D

Mama4 ja to się boję o siebie jakbym miała mieć 4dzieci (mąż chce 3) bo już teraz mnie tak nawala wszystko a co później? :o biodra też bolą ale to wydaje mi się ciężar no i to spojenie :/
I szacunek dla każdej z was że dajecie radę :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Do góry