I kiedy ja mam nadrobic 10 stron?
Mamo czwórki jakiego wypoczynku?

zrobilam wczoraj 500km wrocilismy o 22 a ja ledwie patrzylam na oczy. Dzis miala odsypiac i tez nie wychodzi bo trzeba troszke w mieszkaniu ogarnac
Gaga moim skromnym zdaniem bardzo sie oplaca bo sam laktator z aventu to min 130zl . z doswiadczenia moge powiedziec tyle ze lepszy sprawdzony reczny niz byle jaki elektryczny
Ja witaminy biore jak sobie przypomne tak naprawde co ok 2 dzien a codziennie staram sie brac tran
Linka a Jas nie dostal sie do publicznego, albo chociaz cos tanszego lub z dofinansowaniem ..ok juz doczytalam to faktycznie popatrz po przedszkolach i moze na mniejsza ilosc godzin. U mnie zlobek 690 +wyzywienie a obok przedszkole ktore przyjmuje od 2 lat 400 , Julek chodzi na kilka godzin wiec placimy 300. U Was juz 2,5 roku to moze akurat
Princeseczka my fo tej pory tego szczepienia nie zrobilismy a to chyba 10mies temu powinnam zrobic. Ale sami dalej nie wiemy jak to rozgryzc
Gaga poszukaj sobie cwiczen na pilce cos tam kiedys czytalam o takich ćwiczeniach ktore w tym pomagaja
O patrzcie ile nas listopadowych u mnie termin 19 a urodziny 27. A tym ze u mnie 23
Milagros no to pojechalas bo u mnie nie zaczete nawet. Dzisiaj maz skreci lozko dla Julka jak wroci z pracy i zabierze sie za szlifowanie lozeczka. Nawet zaproponował, ze sam pomaluje i moze na pierwsza warstwe mu pozwole

do konca tego tygodnia chce miec juz skonczone tak aby w nastepnym zaczynac kupno reszty wyprawki i od pazdziernika prac.
Katusia witaj
Jestem w 30. tygodniu ciąży <3