reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dzisiaj czytałam forum wrześniowek i jedna dziewczyna ma termin czy już jest chyba po ma skurcze a nikt jej KTG nie chce zrobić, nieprawdopodobne
Princeska czyli znaczy ze masz sie oszczędzać, musisz wbić to do główki swojemu lubemu ;)

Koalka-jak powiedzialam swojemu to zapytal w ktorym tygodniu jestem i czy jak bede juz robic ktg to czy bede juz rodzic. Powiedzialam ze to zalezy jakie skurcze wyjda i tak sie uspokoil ta wiadomoscia ze lozko mi zajal! :-D ale idzie na nocna zmiane do pracy wiec wybaczam. Na szczescie mamy drugie tyle ze w kuchni

Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173]

Hej hej
Ja cierpię na wieczny brak czasu...

Keejti, Priinceseczka grzecznie odpoczywać[emoji6] i reszta też.. niedługo będziemy mogły wrócić do "szaleństw" czyli ja już planuje mycie okien haha[emoji2] ale jak będę mogła to i chęć pewnie minie[emoji14]

W szpitalu chyba też jakoś od 26-28tc zaczynają robić ktg nie?

Ja też z tych malujacych ale mało [emoji6] tylko kreska i tusz i nic więcej [emoji2] kilka razy w życiu miałam coś więcej... w szpitalu nie będę się malować a tylko na wyjście..

I już dziś się upewnilam że tez czuję skurcze przepowiadające ale jeszcze nieregularnie i bezbolesnie... z Niko wcale ich nie czułam i nawet jak pod 70-80% podchodziły na ktg to też nie wiedziałam hehe [emoji23]

Kejjti tort wygląda kuszaco! [emoji39]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Koalka nie zamieram namawiać broń Boże bo każda z nas podejmuje sama decyzje - a co to dla Ciebie wyjątkowe wypadki? 2 pary znajomych mieli podobne podejście jedni z 1 inni z 3 dzieckiem i z każdym wyładowali po reanimacji w szpitalu a potem kupowali na szybko. Ja miałam spokojny sen:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emika wyjatkowe przypadki to takie jak dziecko jest przykładowo chore, urodzone z wadą (mam chrześniaka który ma wadę serca i łapał bezdechy często) bądź zwyczajna sytuacja gdzie bobas śpi w innym pokoju niż mama.
Większość z was ma pokoiki dla dziecka u mnie z przyczyn powierzchniowych narazie bede miała dostawkę u siebie pod łóżkiem wiec bede mieć dziecko pod ręka.
Pewnie gdybym miała łóżeczko w innym pokoju to zdecydowałbym sie na monitor bądź nianie z kamera ale póki co będziemy razem z córeczka spać koło siebie.
Dzisiaj przejrzałam dokładnie ubranka i czego mi brak to bodziakow rozpoznanych z przodu bo panicznie boke sie wkładać dziecku ubranka przez głowę w pierwszych dniach życia . Przegrzebalam cały NeXT i nie znalazłam takowych :-( i śpiochy tez bardzo cieżko dostać wszędzie pajace widzę..

ja monitor tez szybciutko kupiłam , ale ja z tych które planują spać w innym pokoju :P

wczoraj bylam w kibelu... na mocnej 2....i kurcze czuję dyskomfort... jakby spojenie łonowe pobolewało,,, Chyba nadwyrężyłam :P

Ja nie mam chłopa przy sobie wiec muszę spać z córeczka ;-)
Od jakiegoś czasu zauważyłam ze jak mam zaparcie to dobrze działa wypicie mleka z miodem. Po tym czuje sie tak lekko wazystko poszło co do okruszka a zmagałam sie kilka tygodni z zaparciami.
Powoli wracam do zdrowia i pogoda sie kiepści, w największe upały leżałam chora w łożku taki pech

reklama
Koalka, nie przejmuj się, nawet lepiej, że nigdzie w te upały nie wychodziłaś. Ja dzisiaj zdychałam. Gorąco, rano krew z nosa, potem mi się słabo zrobiło, a siedziałam i nic nie robiłam.
Potem się położyłam i udało mi się odpocząć. Jakaś masakra...
Monitora oddechu chyba nie kupimy, bo nas nie stać, a łóżeczko i tak stoi 40 cm od naszego :) wiec będę miała małą na oku :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry