reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej hej u mnie sprawa wyjaśniona... powodem zaslabniec jest na pewno pogoda... miałam jechać dziś do dentysty i tak mi słabo się zrobiło że odmówiłam wizytę... pokazałam i ok a teraz znów wyszłam na ta duchote i to samo...
Ale przyszła moja komoda ależ się cieszę [emoji2]

Priinceseczka to bratowa trafiła na lekarza z powołania[emoji6]
Ja na początku tej ciąży jak tak mdlalam to też do kibla chodziła że mną dziewczyna z sali a na kąpanie też mąż.. a jak mnie puścili samą na usg piętro wyżej to zemdlalam heh [emoji6]

Gaga fajna sprawa z tym serduszkiem[emoji6] u mnie na szkole nie było takiej opcji ale z drugiej strony odkąd czuję ruchy to wystarczy mi sluchanie na wizycie [emoji2]

Diabliczka mój od kilku dni też załapał taki rytm a wcześniej było podobnie jak u Milia także ja jestem wprawiona w bojach[emoji6] a no i wstaje do młodego 1-2 razy w nocy.. także tym razem chyba bez problemu przyjdzie mi wstawanie do młodej [emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Karosznurek- no to jesteśmy "generatorami prądu" :D

Milagros, bym sobie też pospała do 12, gdyby nie mój zegar biologiczny :P zzazdroszczę...

Aob: u mnie chyba też ten krwotok to będzie przez pogodę... masakra jak to wymęcza...

Milagros takie coś
1474025505175.jpg

Tu mam zakres pH do 10

Jestem w 33 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1474025505175.jpg
    1474025505175.jpg
    64,7 KB · Wyświetleń: 177
Milagros - dzieki , troche mnie pocieszylas , bo naprawde juz zaczynam sie stresowac tym porodem. Moja mama ze mna tez miala ciezki porod , mialam bioderka wyrwane- grozilo ze bede chodzic w szynach, jej skakali na brzuch, miala peknieta szyjke i krocze wszystko ogolem kiepsko. Po jakis 4 latach staran czekam wlasnie na nasze dziecko , to bylo nasze 3 in vitro - chcialabym ten porod miec jak najspokojniejszy pod wzgledem bezpieczenstwa dziecka...

Joasia tak jak napisalam bylo mniej napewno niz pol szklanki, ale ciezko tez to okreslic bo z kubkiem przy pipce nie chodze :D na panelach zrobil sie rumot tylko od wody , swiatlo zasiecilam bo nawet nie widzialam golym okiem gdzie tym mopem przetrzec.

Joasia-hahahaha usmialam sie z tego lekarza i braku propozycji. Ja bym nie chciala zeby moj mi asystowal :-D

Martini-ja tez siadam kilka razy szczegolnie jak przed snem :-P jakbym nie usiadla to zanim bym usnela musialabym wstac. Czasem podchodzi mi to pod jakas fobie albo wrecz natrectwo :-D

Aob-ale to sprawy cisnieniowe u Ciebie sie odzywaja w zwiazku z pogoda?
Odpoczywaj :-*

Ja sie ciesze jak do 8 pospie bez jekow i czestego przewracania z boku na bok z powodu bolu. Dzisiejsza noc w miare ok nad ranem dopiero zaczelo bolec ale wczorajsza to porazka.

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Dzień dobry :)

u mnie dziś znowu upał, już mnie to męczy :/ przynajmniej znowu na pranie wykorzystam
od rana nie mogę się ogarnąć a jeszcze placek zaczęłam piec bo obiecałam sąsiadce, że dam jej pół

Kliska a no też kiedyś coś słyszałam o rutinoscorbinie... ale jakoś z początku nie skojarzylam..

Karosznurek wooow masz dziś sporo tych atrakcji! [emoji6]

Emalka a widzisz nie ogladalam ale nie wiem kiedy będę mieć okazję na spokojnie.. ale dzięki [emoji6]

Priinceseczka a nie wiem nawet... i przyznam że nie pomyślałam żeby zmierzyć ciśnienie u babci jak slablam a w domu nie mam... ale na początku właśnie jak mdlalam to przez niskie ciśnienie i niski cukier.. teraz cukier wykluczam bo najadlam się przed wyjściem...

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry