reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny ja nie wiem jak wy liczycie tygodnie :-( Joasia 1986 mowi ze jest w 35 tygodniu ciąży a planowany poród na 11.11. Ja mam planowany na 16.11 i jestem w 34? Hmmm nie ogarniam. Macie jakies polskie aplikacje dot ciąży? Takiego jakby aystenta ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ewa dokładnie tak. Na komórce mam dwie: Asystent ciążowy i Moja ciąża.
Do tego suwaczki na BB mi liczą. Ja i tak liczę że wtedy co mi sie zaczęła @ to był pierwszy tydzień i to się zgadza. Dziś mam 34+6 czyli jeszcze 35tc, jutro będzie 35+0 czyli początek 36tc, ale wg ginów i w szpitalu liczą się pełne skończone tygodnie. W karte ciąży jakbym poszla do gina np.pojutrze to by mi wpisał 35/36.
Miesiące ciąży też liczę wg daty z om. Ostatnią @ miałam 2.02 więc od wczoraj liczę, że zaczął sie 9 miesiąc.
No a termin z om mam na 8.11

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Ale fajnie ale maluszek to moze nie bylo tak zle:)
Milagros a ja przy jedzeniu czytam :d

Zaparzylam sobie w koncu pierwszy raz lisci malin .
Nie pachnie ladnie ale w smaku jak zielona herbata mniej wiecej

Poza tym u mnie w koncu poszło zamowienie w gemini i już tak naprawde koncowka wyprawki zostala.
Dzis też bylam u okulisty i mowi ze raczej bylby za cc ale wyniki sa lepsze niz byly i pytal jak bym wolala, ostatecznie napisal mojemu lekarzowi zebysmy my podjeli decyzje ze on jest za cc ale nie jest to wskazanie definitywne. I w sumie taki obrot sprawy mnie cieszy.

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Ja w tą pogodę przyjechałam na szkole rodzenia,ale tylko dlatego że nie byłam w zeszłym tygodniu. Jakaś nagroda powinna być za wyjście z domu w ten deszcz. Zaczyna się za 5minut ą nie ma nawet połowy kursantów. [emoji5]

Jestem w trakcie 34 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji480][emoji188][emoji179]

reklama
Ewa-ja tygodnie akurat licze tak jak gin. Przykladowo 35+1 to nadal dla mnie 35 tydzien a nie 36. I tak dzisiaj jak maz zapytal kiedy bedzie bezpieczny termin to powiedzialam ze za tydzien juz bedzie 37 pelnych tygodni i wredy juz w miare bezpiecznie sie robi.

Gbs mi wyszedl dodatni:-( :( ale lekarz na wizycie mowil ze do cc nie jest potrzebny wynik ale ze wyjal patyczek to juz poprosilam o pobranie bo ciekawosc mnie zzerala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry