Ivi super i jak szybko poszło. Gratulacje!!!
Dzieki dziewczyny, malutki jest bardzo dzielny. Oddychal sam, ale ze względu ze zapalenie płuc to nie przelewki to podłączyli mu tez na wszelki wypadek wspomaganie oddychania.
Tez nie mialam pojęcia, ze nieleczona infekcja matki moze zaszkodzić. Pewnie to jest tak, ze jedna infekcja zaszkodzi, inna nie, i uzależnione od dziecka, jednemu zaszkodzi innemu nie. Myślałam na poczatku, ze to zachłystowe zapalenie płuc, ze zachłysnął sie wodami płodowymi... Ale lekarz neonatolog powiedział, ze to raczej jest związane z moja infekcja. W szpitalu robili mi gbs i lekarz mowil ze ujemny.
Emka super podejscie i babie zamknęło usta, bo
Dzieki Princeseczka, wlasnie to samo dziś mi powiedziała polozna. Podłączyli mi tez kroplówki, zeby wspomóc to wypłukiwanie. Raz czuje sie dobrze, a raz głowa boli i mam przed oczami karuzele. Moze to efekt podnoszenia głowy po zabiegu, ale miałam kaszel, katar wiec niestety to odruch bezwarunkowy ze czasami sie podnosiła.
Karosznurek bephanten do pupci, a do cycusiów purelan. Czysta lanolina, nie trzeba nawet zmywać do karmienia.
Milagros a sprawdzali czy wody sie nie sączą? Ja nie miałam takich uplawow. Miałam taki mleczny sluz.
Keejti a Ty w ogole wiesz co to tłuszcz chudzielcu? Zazdraszczam
Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]