reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
dorota123456789 ja gdybym była w takiej sytuacji jak Ty (mam na myśli mamę) to chyba bym się do niej pierwsza nie odezwała, taki mam charakter. Może przemyśli i dojdzie do wniosku, że źle zrobiła. To, że jesteś w ciąży to Twoja sprawa, a nie jej. Myślę, że ma takiej opcji, że wszystkie Twoje dzieci będą cacy a to jedno be. Z czasem zaakceptuje. Najważniejsze, jak Ty się czujesz i co myślisz, jeżeli jesteś szczęśliwa to po prostu bądź szczęśliwa.
Z drugiej strony trochę niefajna atmosfera na święta to też źle. W każdym razie ja jestem bardzo uparta i zawzięta. Rób tak, żebyś Ty czuła się dobrze.

Nessi po coś Ty bete powtarzała? tylko się teraz stresujesz.. ja się aż boję badanie zrobić bo na pewno będzie mi się wydawała za niska i będę się wkręcać... Kiedy Ci wizyta wypada?

Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie od ostatniej miesiączki:

• 3. tydzień 5 - 50 mIU/ml
  • 4. tydzień 5 - 426 mIU/ml
  • 5. tydzień 18 - 7,340 mIU/ml
  • 6. tydzień 1,080 - 56,500 mIU/ml
  • 7. - 8. tydzień 7, 650 - 229,000 mIU/ml
  • 9. - 12. tydzień 25,700 - 288,000 mIU/ml
  • 13. - 16. tydzień 13,300 - 254,000 mIU/ml
  • 17. - 24. tydzień 4,060 - 165,400 mIU/ml
  • 25. - 40. tydzień 3,640 - 117,000 mIU/ml
Mam nadzieję, że to Cię uspokoi.

Hej gaduły;)

Ja sobie pospalam dzisiaj dluzej bo poszlam pozno spac (jak zwykle).
Jutro gotuje jakis wynalazek z kurczaka z przepisu jamiego olivera i wyslalam meza po zakupy;) Tak mi sie zachcialo jakiegos egzotycznego dania hehe:)
Dzis mnie troche ciagnie podbrzusze, czasem przestaje ale tak to czuje. No i jakos jajniki czuje.A jak przeciagalam sie w lozku to az sie przestraszylam, takie uczucie ciagniecia! Ale to chyba normalne jest?

Nie moge sie doczekac, az sie zrobi cieplej, bedziemy mogly chodzic na dlugie spacery i wygrzewac sie na sloncu:))

ivi no właśnie ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nie robię tego badania, bo widzę po dziewczynach jak się stresują, analizują i tylko myślą o tym czy jest ok, czy nie jest. Trzeba spokojnie czekać do wizyty i wypytać lekarza co i jak :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry