reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Lilith masakra...jakiej marki jest auto jesli mozna wiedziec? Mi jak kupil maz samochod to na jednym przegladzie powiedzieli ze podbija tymczasowo bo hamulce z tylu trzymaja. Zrezygnowalismy i pojechalismy na inny przeglad, tam nic nie zauwazyli. Oczywiscie hamulce byly zrobione na drugi dzien a na przegladzie bardzo nam zalezalo bo poprzedni wlasciciel jezdzil 3 lata bez przegladu!

Ivi spokojnie, niedługo się wszystkiego dowiesz...

Gosia oooo, chętnie bym się z Tobą na chwile zamieniła, trochę relaksu każdej z nas dobrze by zrobiło :-) korzystaj, korzystaj :-)

Lilith a masz tylko jeden warsztat gdzie to auto naprawić możecie? Czy to w aso takie akcje? Przecież to są jakieś kpiny :-/

Lilith widzę warsztat super odpowiedzialny :/

Pterusinka super :D uwielbiam takie małe adhd :D mój też psiak mały, adhd plus mega przytulanka :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja mam nowe auto ( tzn.takie brałam 3 lata temu 26 kwietnia dokładnie) .. Z salonu.. To nissan qashqai 360 rocznik 2013.. Było serwisowane u nich.. Juz drugi raz tak.. Najpierw przegląd niby poszedł a auto bez hamulców.. Teraz z tym kołem.. Czekamy na Raca.. To jakaś paranoja.. Cud, że on żywy dojechał no.. W głowie mi się to nie miesci.. Auto uwielbiam..takie chcialam.. Ale nigdy! Bym nie pomyslala, ze będą takie problemy.. Nigdy.. A jakby ktoś zginął?.. Innych tez tak obsługują? Dodam, że po hamulcach zmieniliśmy salon na ten w innym mieście bo tam się za głowę lapali jak w tym starym mogło dojść do czegoś takiego a teraz co.. Sami nie lepsi..

Ivi kochana.. Ja tez zle myśli miałam ostatnio przez te bole i serducho.. Wczoraj to trwało..musiałam się zebrać w sobie by mogła przyłożyć ta głowice od scanu.. Myslalam o najgorszym.. naxszczescie czasem nasze przeczucie nas zawodzi.. Wierzę, że będzie dobrze. Miałaś juz plamienia.. W dodatku Ty taka mega optymistka zawsze!!

Princeseczka tu bez przeglądu się nie da jeździć w ogole hihi. Taki plus.

Lilith brak słow na taki warsztat trzeba koniecznie skarge zlozyc jak tak mozna ;(
Gosia ije ale Ci dobrze ;)
Ivi trzymam mocno kciukaski :*
Coreczka zrobila sobie 3,5 godzinna drzemke i teraz obie jak nowo narodzone ;)

reklama
Ivi mimo twoich plamien w poprzednich ciazach rozumiem, ze sie boisz :-( oby to tylko hormony.. dobrze, ze to prawie zaraz wizyta.. mocno trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo:-*

Lilith szok! =-O ale niestety oszukuja jak mozna :-\.tylko nie sadzilam, ze az tak perfidnie.. wlozyc stara czesc a skasować za nowa to przynajmniej nie ma takiego niebezpieczenstwa.. a reklamacja wchodzi w gre???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry