reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Keejti, ja sól, pieprz, bazylia, czasem lubczyk i papryka słodka/ostra.

Emka, oczywiście, że jest wiele wad/chorób, których nifty nie wykrywa, czasem wszystko jest w porządku a podczas porodu coś idzie nie tak i porażenie mózgowe albo coś innego, wszystkiego nie przewidzimy. Jestem tego świadoma.

Katerineczka, niestety nie wiem, co to może być, może poobserwuj się i jeśli to się powtórzy to na IP? Masz wyleczoną tą infekcję?

Lilith, szkoda Waszego czasu i nerwów, ale najważniejsze, ze usg wyszło dobrze:) Synek pewnie przeżywał, dlatego tak śpi. Super, że wózek jednak doszedł :)
Co do usg prenatalnego, to ja właśnie zapisałam się teraz i na połówkowe do takiego specjalisty od usg płodu. Moja ginka jest dobra, ale nie ma aż tak dobrego sprzętu i aż taką specjalistką też nie jest.

Katerineczka może zapytaj lepiej l lekarza zawsze będziesz pewna a jaka to konsystencja typowo wodna?

Dzwoniłam do apteki są takie testy na obecność wód płodowych.

No taka wodna bo miałam taką struzke dosłownie na udzie. Ale na podłodze było to trochę mleczne zabarwienie. Ale bardzo wodniste. Kurcze no zawsze coś.

No juz wydawało się że nie ma tej infekcji.

Katerineczka, czytałam ze teraz będziemy miały zwiększona ilość wydzieliny. Co to było? Bo u mnie się zwiększyło juz z tydzień temu widocznie a wcześniej suszaaa. Dodam, że moje nie jest kremowe, tylko konsystencjacwody z białym kolorem.

Milia za takie badanie warto zapłacić więcej u lepszego specjalisty i być w pełni zadowolonym.

Keejti pomidorowa to sol, pieprz, liść laurowy, ziele ang. Tylko może takie smaki masz? Mi teraz dużo rzeczy dziwniej smakuje a innym Oki..

Ivi wow, szczesciaro!!

Mam kijowe zdjęcia z tableta. Jutro lub w sobotę zrobię lustrzanka, moze na polu..Teraz leje.
Mlody jakimś cudem wniebowziety i jak to z nowością wozek musi stać rozłożony a on wędruje góra dol.
Wielki jest..na zdjęciu nie widać..
Juz się wyjścia doczekać nie mogę.

Jeszcze raz sorki za jakoś. Potem będą lepsze :-)

Ewa ogromne!! Gratulacje!! Udanych zakupów hihi.

Załączniki

• DSC_0365.JPG
    DSC_0365.JPG
    602,7 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC_0364.JPG
    DSC_0364.JPG
    535,6 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0377.JPG
    DSC_0377.JPG
    564,6 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC_0370.JPG
    DSC_0370.JPG