reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Tak szybciutko tu napiszę a później jak dotrę do domu dokładnie opiszę na wątku wizytowym. Jest dzidzia ,serduszko jest i niestety toxoplazmoza też jest. Spędziłam u gina ponad godzinę i staram być dobrej myśli. Jadę na dalsze badania na Toxo. Napiszę później.

reklama
Mama- czworki jesteśmy wszystkie z Tobą!!! Pisz o wszystkim tutaj jak coś więcej będziesz wiedzieć jakie leczenie itp.
Musi być dobrze!!!

Wszystkie trzymamy kciuki, dawaj znać.

Ja się chyba przedzwigalam miałam nigdzie nie iść ale ze wyjeżdżam to poszłam na zakupy dla Julka jedzenie żeby mieć no i zapas dla męża bo sam zostaje. Jeszcze zaszlam do warzywniaka i kupiłam 5truskawek :d no i żwirek dla Ryśka i taka obladowana pod blokiem deszcz mnie złapał już nie mówiąc żeby to na górę wtachac.

Juz po i Kuzwa niepotrzebnie ponad godzinę tam spędziliśmy bo błąd w systemie i po scanie miał iść do domu a nie czekać na pediatre.
Dopiero będzie wezwanie ale babeczka zrobiła pełny scan, wątroba brzuch nawet nerki i pow.ze zmian nie widzi. Mały mega grzeczny.
Wrocilismy to awizo od wózka się wscieklam.. I na moje z gębą, że prosiłam by rano tracking sprawdził.. To że sama moglam.. A nie mógł tak od razu? Wkurzył mnie baarxzo baardzo bo jeszcze przy okazji się o resztę ******* pozarlismy..
Ja wiem, że on chory ito bardzo i zaiwania no ale bez jaj..

Lilith najważniejsze że z małym wszystko ok. U was nie ma dwukrotnej próby dostarczenia?

Ewa ciekawy przepis na ten naturalny lek, może napisz go w watku o naturalnych sposobach leczenia.

Priinceseczka jak samopoczucie?

Milagros i co zostajesz juz u siebie

Keejti nie dzwigaj tyle :)

Mama czworki najważniejsze że jesteś pod opieką dobrego lekarza, na pewno będzie wszystko ok. Moja koleżanka tez zarazila się w ciąży toxo i ma śliczna zdrowa córeczke dwuletnią.

Katerineczka, dziekuje:-* stres mnie calkowity ogarnia...plakalam juz 2 razy... ale z przeziebieniem lepiej bo katar jest juz mniejszy i bialy, a nie zolty. Kaszel troszke meczy ale to dobrze bo sie oczyszcza wszystko.
Teraz wzielam prysznic i susze wlosy. O 16.45 wyjezdzam brrrr
Tz mnie wku.rza bo ciagle "zapytaj co bedzie"wrrr dla mnie to malo istotne teraz..
Powiedzialam mu ze powinien sie zamienic z kims zeby mogl ze mna byc...ale widze ze on tez przezywa tylko nie mowi nic..zawiesza sie itp.

Ewa tez przepis powinien trafić do wątku domowa apteczka. Jak nie masz czasu może któraś z dziewczyn doda??

Przyda mi się bo mój mnie zaraził..wściekła o to tez jestem..

Katerineczka to zależy. Z reguły zostawia numer i jak zadzwonisz to przywiezie tego samego dnia jak się wyrobi. Jak mnie nie ma a wiem, że ma przyjść to pisze by zostawił pod nr takim czy innym i juz. Dzis tak nie zrobiłam bo.. Sama już wiesz.. A ten dzis zaznaczył, że jutro przywiezie i numeru nie dał.. We wtorek wozek poszedł a dzis w czwartek juz by był.. Miałam takie przeczucie a ten nie sprawdził..
Teraz obrabia kuraka na chinszczyzne.. On cudny jest ale czasem no rece opadają..

Princeseczka, wolalabys iść później? Npmza tydzień? Nie bój się, będzie dobrze.

Jostyna ja nie mówię o pappa ale o podstawowym, usg NT etc..

reklama
Dobra, to ja juz oficjalnie ;) w ciagu ostatniego tygodnia czułam 3 razu malucha, dzis znowu:) jest podobnie jak w ostatniej ciazy, tez super wcześnie potrafiłam odróżnić to pukanie od np jelit ;) mija gin sie śmiała ze jaka rekordzistka ze mnie, ale to nie są regularne i widoczne pęknięcia tylko takie w środku:):)

Mama czwórki - znam jedna mamę która miała podobna sytuacje, poproszę ja by sie do Ciebie odezwała. Rocamycine brała przez cały czas, ma śliczna zdrowa córeczkę:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry