Cześć Dziewczyny! Witam się po nieprzespanej nocy...mojemu młodszemu dzisiaj ubzdurało się że będzie się w nocy bawić i tak od 1:30 do 5:30 opowiadał sobie w najlepsze w łóżeczku i bawił w a kuku z kołdrą - oczywiście z przerwami na płacz i wymuszanie noszenia.... nie wiem skąd mu się go wzięło - jeszcze akurat dzisiaj jak tatusia nie było w domu... jestem nieprzytomna a on zasnął nad ranem w najlepsze i obudził się przed chwilą w doskonałym humorze
mam nadzieję że to od zębów a nie taki nowy rytuał nocny...;(
Mama czwórki - nie przejmuj się, moja bratowa też miała to w 1 trymestrze, dostała antybiotyk i było wszystko ok, córka ma teraz 10 lat i zdrowa jak ryba
ważne że to wychwyciłaś i można podjąć jakieś leczenie
Netta to mąż pewnie trochę się zdziwił skąd nagle ta reprymenda
chociaż to nie Twoja 1 ciąża to pewnie już trochę więcej rozumie - przynajmniej mój jest w tej ciąży mniej zdziwiony moim zmiennym nastrojem i przyjmuje to dzielnie na klatę 
Keejti też myślę że na typowo ciążową odzież to jeszcze chyba troche za wcześnie, ale zbyt dopasowanych ciuchów chyba też nie opłaca sie kupować - a potem pewnie wykorzystasz po porodzie, czasami też trzeba się w coś ubrać, tym bardziej że święta będą całkiem szybko to może akurat wykorzystasz...
Gaga super pomysł na prezent
Diabliczka ale to pysznie wygląda - smaka mi narobiłaś... ja mam teraz etap kanapek z sałatą lodową, mozarellą, oliwą i pomidorem - zajadam sie takimi na śniadanie już chyba ze 2 tygodnie
Mama czwórki - nie przejmuj się, moja bratowa też miała to w 1 trymestrze, dostała antybiotyk i było wszystko ok, córka ma teraz 10 lat i zdrowa jak ryba
Netta to mąż pewnie trochę się zdziwił skąd nagle ta reprymenda
Keejti też myślę że na typowo ciążową odzież to jeszcze chyba troche za wcześnie, ale zbyt dopasowanych ciuchów chyba też nie opłaca sie kupować - a potem pewnie wykorzystasz po porodzie, czasami też trzeba się w coś ubrać, tym bardziej że święta będą całkiem szybko to może akurat wykorzystasz...
Gaga super pomysł na prezent
Diabliczka ale to pysznie wygląda - smaka mi narobiłaś... ja mam teraz etap kanapek z sałatą lodową, mozarellą, oliwą i pomidorem - zajadam sie takimi na śniadanie już chyba ze 2 tygodnie