reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Kuruj się. A jeszcze taka pogoda u nas dzisiaj śnieg z rana

Ja właśnie podjęłam decyzję ze jadę jutro z Julkiem i z siostrą do rodziców na majówkę i wracamy we wtorek, siostra mnie namówiła bo mój i tak codziennie w pracy i siedzę z małym.
O moja największa bolaczka nakrecilam się na zakupy w lidlu bo od 2te ciążowe a mój do pracy na 6 ja tam u rodziców Lidla nie mam i duupa

Kejti ja Idę popatrzeć na te ciuszki ciążowe ale ja nie mam szczęścia do rozmiarów z lidla kupiłam kiedyś sukienkę S to nie wiem czy jakbym miała trojaczki to by w końcu była dobra[emoji14]

Princeseczka kuruj się :*

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ni ja właśnie ciążowe s kupiłam w tamtej ciąży a teraz i leginsy albo dresy bym chciała i chociaż ze dwie koszulki i chyba m pójdzie o 14po pracy jak wogole jeszcze coś będzie i właśnie nie wiem co z rozmiarem, ostatecznie kupi i taki i taki i część oddam:p

WItam sie i ja w końcu nadrobiłam :)

mama czwórki spokojnie, nie denerwuj się wszystko będzie dobrze :)

Keejti ja jak patrzyłam na ta gazetkę z Lidla od 2 to ciążowa pisało że dopiero od 5 jak dobrze patrzyłam i o ile to ta sama promocja ;)

my wczoraj z moim bylismy w krk po prezent na komunie, bo idziemy 1 a mój jest chrzestnym, zaraz też się zbieram na jakieś zakupy bo nie mam w czym iść a tak mi się nie chce jechać, że szok :/

O Gaga z nieba mi spadlas ;) to super

A co w prezencie? I daj znać co sobie kupiłaś my też mamy niedługo i też się nie mam w co ubrać tz myślę czy coś ciazowego typowo czy dopasowane lepiej;p

kupilismy meble do pokoju, bo on ma jeszcze dwóch braci i rodzice ich już będzie ponad rok jak im zrobili osobno pokoje na poddaszu ale nie mają za bardzo kasy na umeblowanie więc dostanie meble

a co do ubrania może ciążowe jeszcze nie ale na pewno też nie dopasowane bo 15 mamy drugą komunie to żebym znów nie musiała kupować ;)

Witam sie i ja.. wczoraj czasu brak dzis od rana tak samo...

Priinceseczka zdrowka duzo :-*

Mama czworki moze byc wszystko dobrze i tego Ci zycze :-* na szczescie zaraz wizyta ro sie wszystkiego dowiesz.. powodzenia :-*

&&&& za pozostale dzis wizytujace

reklama
Milia będziesz wiedziała na czym stoicie...
Mama czwórki super że plamienia ustały. Trzymam kciuki . Nie martw się toxo jest do wyleczenia jak szybko wykryte
Jostyna witaj :)
Ania_nomi witaj :)
Emalka ja też miałam okropne sny :/
Wczoraj wieczorem brzuch mnie bolał, skończył mi się du i scopolan jak na złość. Dobrze ze dzisiaj już wizyta. Wczoraj zdrzemnelam się z młodym popołudniu i tak nam było blogo a zaraz zabieramy się na długi spacer bo pogoda cudna
Nasze jedzonko z wczoraj ♡♡♡

1461832705-1d1mld.jpeg

Do góry