reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Scisnelam sie i biegiem lecialam kupic cos wiekszego , tutaj ciezko cos znalezc ale jakies wyszukalam. Chwilowo musi wystarczyc. Kurcze ale jeszcze wczoraj sie zapinalam.

Ewa super, gratuluję :-)

Lilith wózek super :-)
Katerineczka ja też wiecznie mam mokro, czasami się czuje jakbym się posiusiala :/

Zerknelam dziś na cennik w tej klinice tam nifty kosztuje 2100.

Wiklinka ja już dawno się nie dopinam :D w karton i na strych posZło 10par spodni została mi jedna ;D

Iv i super ze czujesz ruchy :D A jak to się objawia ?

wiklinka -ja od 5tc biegam w ciążówkach więc podziwiam że tak długo wytrzymałaś :D

Milagros- każda czuje inaczej.. Ja mam że tak powiem wprawę, wiem czego "wyczekiwać" ;) ale to co czuje to nie wyczekane w sumiem znaczy nie tak że leżę i wiem że zaraz się odezwie.. tylko zaskoczenia - np ostatnio jak zasypiałam to aż mi się oczy otworzyły bo to było tak "nie moje" - a czuje albo puknięcie tuż nad kością łonową.. albo tak jak dziś, puknięcie "w środek", ale właśnie niziutko, w miejscu gdzie dzidziol rezyduje.. Ja wiem że to mega wcześnie, ale są to na tyle inne odczucia od "normalnych jelitowych" że wątpliwości już nie mam;) A pierwsze ruchy takie typowe to często też np "motylki" w brzuszku - uczucie jakby coś tak w środku trzepotało :) te pamiętam akurat przy synku i pierwszej córci.

Lilith - restart mojej 300prawie skończony :) dziś wpuściłam nowych lokatorów - 6 bocji wspaniałych i 3 nowe skalary. 6 kolejnych, malutkich, ma czas by dorosnąć w drugim mniejszym akwa, bo boję się że te które mam, by je potraktowały jak jedzonko ;)

reklama
Ivi dziękuję za szczegółowy opis :) U mnie brak takich odczuć ale wiem że z pierwszym dzieckiem później czuć bo właśnie nie wiadomo co i jak dokładnie :)

Do góry