reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Miagros - ja w pierwszej ciąży pierwsze podejrzenia że to ruchy miałam ok 18 tc dopiero, spokojnie jest czas :) maluszek jest tyci jeszcze, ja podejrzewam że te puknięcia jak się mocno rozbudza i z calej swojej malutkiej siły uderzy w ściankę macicy.. ale że malutki to rzadko udaje mu się na tyle rozpędzić bym coś poczula ;) ma czas, niech rośnie :) Jeszcze każda z nas będzie się śmiała z kosmity w brzuchu, jak brzusio będzie falował w każdą stronę a pod skórą będzie widać zarys ręki czy uda :D Nie mowiąc o wypinanej głowie .. Sylcia zwykle próbowała wyjść przez pępek :D aż oddychać wtedy nie mogłam :D

reklama
Ivi no mój to Ci zazdrości i ja też, bo jeszcze to utrzymać to jest coś! Pewnie dużo pracy no i wydatków Cie to kosztowało.. Ale opłaca się! Cudo pewnie tam masz.

Lilith - no ja spełniłam swoje małe marzenie z tym akwa ;) i fakt, kasy poszło dużo.. dziś znów okrągły rachunek w sklepie :( ale 6 bocji, 3 duże skalary i 6 małych.. no to musi kosztować.. Jeszcze ślimaki helmlety chcę kupić i ampularie. No i nawozy do roślin muszę ogarnąć bo liście zaczynają blednąć. Ale frajda jest :) Gorzej, że w 80l syna najmłodsza chciała zrobić dobrze rybkom.. i wsypała całe pudełko pokarmu.. Od trzech dni walczę z zasyfioną wodą.. 3 ryby juz nie przeżyły - podmiany codziennie, codziennie mycie filtra.. nie chcę restartu robić a obawiam się że jednak będize to konieczne :/

No i żeby tego było mało to jeszcze z psem mamy problem, okazało się że w pysku ( na faflach dokładniej, bo to spaniel) ma bakterie która powoduje że Ruda okrutnie śmierdzi.. więc teraz 2xdziennie pryskanie specjalnym sprayem i min. raz w tygodniu kąpiel w szamponie przeciwbakteryjnym.. "Nie miała baba kłopotu, kupiła sobie... ". No ale trudno, ma się zwierzęta to ma się obowiazki ;)

Aaaaa mislam dwa, złote angielskie spaniele. Jeden dziadyga ze hoho a druga laleczka mamusi, na wystawy jeździła. Jeju baardzo Lubie choć zawsze z takich to seter mi się marzył czarny podpalany..
Zdrowka dla psiaka!
Powiem Ci, że ja połowy ryb nie czaje.. Tu mam inne nazwy i ciężko mi się połapać. Kuecys zrobilam spis odpowiedników jak Czytalam o prawidłowym łączeniu ale gdzieś zasialam. Lustrzanka cuda zdjęcia zrobisz, cheal się koniecznie.
Jak się mała teraz z tym czuje? Bo bidna nie wiedziała, że syf z tego taki wyjdzie i ile roboty i przykrości dla starszaka.. Ale z rybami tak bywa..jeden błąd i można wszystko stracić..

Witam dziewczyny
ivi rada o pieska kochana ja latał po weterynarzach ostatnio badali mu właśnie bo coś jakby ropa w faldach śmierdzące , macie dawali , qkoncu jeden kazał kupić w aptece tribiotyk rano posmarowalam a wieczorem juz poprawę było widać :) on już miał bardzo rozwinięte bo nawet sierść tam mu wypadła .. warto spróbować bo to grosze kosztuje

Dzień dobry
ale tu dziś pustki straszne, później poszłam spać a wcześniej wstałam ;)

Ivi współczuje, że piesiu chory :(

Hej dziewczyny, siedzę i czekam po wypiciu glukozy. Ah... ochyda cala buzia mi się zakleila... A żeby było dobrze to zwymiotowalam przed wyjściem :-)

Witam.. ja juz jestem z opaska na rece i czekam na lekarza :-) tyle papierow ze szok...

Ivi gratuluje ruchow :-D ja wczoraj mialam film ze poczulam ale pozniej stwierdzilam ze chyba ciut za wysoko...

Katerineczka oby to nie byly wody.. daj znac jak kupisz te papierki..

Lilith ladniutki ten wozek :-) a i moze Dex przekona sie znow do spacerow w wozku ;-)

Wiecej kochane nie pamietam :p

Aa i troche mam zaleglosci z lista -wybaczcie :-* wszystko przez to ze z tel nagle nie moge edytowac... wroce do siebie to powpisuje co trzeba :-)

reklama
Do góry