reklama

Listopadowe mamy 2016

Koalka w pierwszej ciazy czuje sie pózniej :) tez nie przypuszczałam ze
Poczuje juz teraz a w 1, tzn 2 , tez czułam dosc wczesniej bo ok 18-19 tc :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Hej dziewczyny:-)

Ivi-masz talent kobieto!:-)

Milagros-ja Cie rozumiem i wspolczuuje takiej babki. Ja ze swoja moglam wszystko dogadac. Powiedziala ze moze nawet przyjechac mnie ubrac w dniu slubu jesli tylko bedzie odpowiadala mi godzina kiedy ona wychodzi z pracy. Cudna babeczka. Ostatnia przymiarke mialam w poniedzialek przed weselem a we czwartek zabralam juz suknie do domu:-) dobrze ze znalazlas druga krawcowa:-)

Dziewczyny gratuluje Wam ruchow :-)
Mnie kilka razy dziennie uciska cos nad lonem ale to chyba nie ruchy jeszcze:-) chociaz TZ twierdzi ze moga byc:-) no i wczoraj zaczelam 14w1d czyli 15 tydzien :-D

Koalka nie spiesz się tak , jeszcze wszystkie będziemy miały dość naszych brzuszków ... ja czekam na mojego aż wróci z pracy bo mamy z teściem jechać do Jaworzna nawet nie wiem po co , ale coś nie śpieszno mojemu ...

Kurde od ponad godziny ktoś nad moim mieszkaniem ciągnie wodę i słyszę po rurach ze leci ciągle bezustannie .. musze do sąsiada nade mną zapukac czy wszystko w porządku bo starszy pan a zawalow miał już chyba ze 4

Dzień dobry :)

Ivi super biedronka, zazdroszczę talentu ;)

Linka ruchów też zazdroszczę, a do Jaworzna tego koło Sosnowca?

Milagros dobrze, że znalazłaś inną krawcową, oszczędzisz sobie nerwów :)

ja już po śniadanku, chyba napiszę do sąsiadki czy pijemy kawę :P

Ja też bym już chciała czuć ruchy :D mega wam zazdroszczę :)

Suknia się już nie martwie, musi być dobrze :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros faktycznie dziwna ta baba..biorąc pod uwagę brzuszek to jak pisalam wcześniej ale zachowanie to inna sprawa..

Linka gratuluję! To już 16tc czy jeszcze 15?

Dziewczyny w pierwszej ciąży ruchy kolo 18 tc albo później, w każdej kolejnej szybciej. Ja nawet nie wsluchuje się, dopiero od skonczonego 15tc będę 'wymacywac' mimo, iż to 3 ciąża.
A później te ruchy są mega bolesne hihi.

Ivi rano słoneczko konczylas??

Linka idź do dziadka, pewnie. Tu każdy każdemu pomaga.. I tak być wszędzie powinno.

Moj wstal akurat dzis wcześniej.. Jakby specjalnie wiedział i juz łazi, jeczy skuczy.. Jak nie on Kuzwa.. Mkze temu, że mąż w domu to chce zwrócić na siebie uwagę. Wkurza mnie to i to bardzo..Bo mam już wystarczającego stresa..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry