reklama

Listopadowe mamy 2016

Mialam nie dawać ale co tam, nie śmiać się ze mnie bo słońce i wiatr czochralo i razilo potwornie. P,US mój mały na konikach.

Zaraz mlody do spania i relaks.. Czuje się trochę przeciazona a miał być dzień lenia.. Jutro obiad, sałatka i ciacho do zrobienia do południa ech..

Aaa Zapomnialam, torbiel się wchlonela :-) to chyba czas na sexik bo wprost z nerwow nie pytalam, wszystko ponoć super hmm..

Załączniki

• IMG_20160506_193502.jpg
    IMG_20160506_193502.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20160506_193349.jpg
    IMG_20160506_193349.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 114
  • IMG_20160427_180416.jpg
    IMG_20160427_180416.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Linka, Emka,Milagros dziękuję za rady odnośnie żelaza ☺ mój brał actifeol a teraz ferrum i po tym pierwszym jeszcze mu spadło teraz ciut wzrosło. .. na szczęście u nas bez problemów z kupka to chociaż tyle.. musze więcej właśnie piętrach i soczkow, bo w sumie mój pije raczej woda/herbata.. zobaczymy za 1.5 mies po wynikach...

Ivi ale masz talent! Zazdroszczę aż moje dzieci będą biedne bo matka beztalencie

Przepraszam ale już nie pamiętam. . Dziś cały dzień zapiernicxlalam w kuchni bo wymieniliśmy wszystko... teraz mężu lupie stare szafki a ja czekam na niego z zimna warka rade ☺ oczywiście 0% miłego wieczoru

Edit.

Lilith super ze torbiel się wchłonela ☺ mimo wszystko same dobre wieści dziś ☺

Niunia witam ☺

Lilith to twój synuś Dex? Jejku fajnie to zdjęcie na plaży a z tyłu morze?
Trzeba gdzieś rozładować emocje i nerwy, jeśli wszystko wporzadku to przytulaski wskazane:-)
Bardzo dobrze że wcisneli Cie na wtorek trzymam kciuki za pomyślny przebieg wizyty. Ja w czwartek pędze na prenatalne.

Czekam na te badania do czwartku i wtedy reszta rodziny i znajomi dowiedza się o tym że jestem w ciąży. Zresztą najpierw czekałam z wiadomością do usłyszenia serduszka, później jednak bałam się i czekałam na 12 tydzień, teraz jednak odłożyłam to po badaniach prenatalnych.

Właśnie kiepskie, kiedyś jak mlody był w brzuchu starsza na tańce jeździła tam i co tydzień maz zdjęcie brzucha robił.. Piękna pogoda była i widoki..Teraz szaro buro i odpływ hihi. Ale pamiątka jest. I tak, to mój synek.
Milagros mnie pocieszyla w innym wątku i myślę, że we wtorek będzie juz dobrze z tym, ze badaniem się stresuje.

Tez myślę, że czasu przytulanek nie ma co już odkładać.

I z mówieniem miałam podobnie ale szybko zdecydowalam, że prenatalnie nie 12 tc a potem, że jednak jak Płeć poznam, skoro tyle czekam to w obecnej jeszcze sytuacji tydzień mnie nie zbawi.

dziewczyny ratunku ......od zeba spuchlo mi pol twarzy.Polecialam na pogotowie stomatologiczne bo boli i mnie odeslali bo stan zapalny i nic teraznie zrobia. Kazali wziac antybiotyk i przyjsc jak opuchlizna zejdzie. Tutaj wszystkie leki bez recepty jakie sie tylko chce ale te geniusze nie podali mi zadnej nazwy antybiotyku dla kobiet w ciazy .Zadzwonilam do gina on mi mowi ze najbezpieczniej duomox ale on nie jest stomatologiem i nie wie czy to pomoze. Dziewczyny co robic?Nie moge sie w nieskonczonosc faszerowac panadolem bo to nie wyjscie :/ .......cholernie boli:(

Wiklinka, duomox w ciąży rzeczywiście jest uznawany za bezpieczny, nie wiem niestety, czy stosuje się go w takich sytuacjach, a nie możesz zadzwonić tam, gdzie byłaś i dopytać?

Linka, super, że czujesz ruchy :) I fajnie się udało z autem, a sąsiada uratowałaś przed zalaniem całego mieszkania, dobrze, że był w stanie Ci otworzyć.

Ja znowu łożysko mam na przedniej ścianie, ciekawe jak będzie z ruchami, z Małgosią nie przeszkadzało mi to w odczuwaniu i to jeszcze mimo wielowodzia. Też przechodziłyśmy przez anemię i actiferol start, na szczęście pomógł, a problemów z kupką córa nigdy nie miała w żadną stronę.

Lilith, słodki synek, a Ty kruszyna jak Joasia :)

Właśnie zjadłam malinki :)

No to faktycznie ;/ może dzwoń na tą izbę stomatologiczna, dowiedz się w aptece no i poczytaj na ulotce, ostrożności nigdy za wiele. Ja przy zapaleniu gardła bralam duomox w ciąży

Wiklinka na pewno amoksycylina działa na zęba bo sama miałam a można w ciazy. Trzy razy po 1.

Milia ja mam nadzieje, ze teraz mi zostanie na przodzie ho tak było wcześniej, teraz Zapomnialam zapytać z nerwow.

Wiklinka ja również duomox kojarze przy problemach z gardłem. Musisz dopytac bo skoro pomaga na zapalenie gardła to może i na zapalenie od zęba też..

Lilith wózek ma super kolor, uwielbiam zresztą widoki nad wasza woda ;) brzuszek widać ale istny chłopięcy[emoji14]

Linka ale sąsiad miał przygodę... Dobrze że poszlas do niego :) z autem super sprawa też chcę :D

Aob widzę że masz podobne zdanie o sobie tak jak i ja bo ja też noga z plastyki :D będziemy prosić Ivi o złote rady :)

Co do mówienia o ciąży ja najpierw się bałam, a teraz już peplam każdemu kto zapyta co słychać ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith, a dlaczego masz nadzieję, że zostanie na przedniej?

Ja właśnie też duomox brałam przy infekcji dróg oddechowych.

My z mówieniem mieliśmy czekać do wyników nifty, ale po usg mąż się łamie i chce teściowej powiedzieć, chociaż jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100%.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry