reklama

Listopadowe mamy 2016

Diabliczka ale super, że ząbek juz jest! Wiem jaki to luksus hihi. Uwazaj na siebie..ja ostatnio tez przeginam i dziś wyraźnie to odczulam.

Emalka polewasz zimna woda?? Do jutra powinno być lepiej.

Witam nowa mamę, napisz coś o sobie.

Opel Zafira jest niezły jeśli chodzi o cenę i gabaryt. A te renonajnowsze tu nie wprowadzili buraki hihi.

Moj maz nad Fordem EDGE myślał ale w tyle osób to za mały..
Nowy smax mi się marzy ale Tyle kasy zas nie mam..

Nie wiedziałam o tych położnych..U was to ogólnie cyrki są ze wszystkim, nic tylko uciekać..

Mama czwórki tesknisz? Moja w zeszłym roku tez jeszcze nie mogła zabrać telefonu.. A tam nie było..

Mlody spi, idę na film i sałatkę ale szal.

I na pewno do kogoś coś pominelam grrr..

Aaa Diabliczka tez mam ten katar.. Weź kup sobie to do plukania zatok.. Działa super tez przy alergii.

reklama
Kilka słów o mnie hmmmm w skrócie mieszkam w Kanadzie z moim aktualnym mężem wzięliśmy ślub 26 grudnia takze jesteśmy jeszcze swieźi [emoji39] ja mam 23 lata a Maciej ma 24. Staramy sie o stały pobyt w Kanadzie a razem jesteśmy od 5 lat :) w zeszłym roku 3 lutego poroniłam 7 tygodniowa fasolkę..a w dniu dzisiejszym jestem w drugiej już ciazy 14 tydzien zaczyna nam sie jutro :) bardzo bałam sie starać przez jakiś czas o dzieciątko bo wciąż miałam w głowie ze z następna ciąża stanie sie to samo, ale postanowiliśmy w styczniu ze postaramy sie i jeśli nie wyjdzie to wtedy odpuścimy i w innym czasie zaczniemy starania. Dostałam miesiączkę w luty i po niej mieliśmy niekontrolowane stosunki po czym miesiąc pózniej dowiedzieliśmy sie ze zostaniemy rodzicami [emoji173]️ wiadomo ze pierwsze 8 tygodni to była nieustanna walka z myślami potem każde uczucie wilgotności powodowało ze biegłam do łazienka sprawdzać czy to nie krew, ale moja paranoja minęła mi po pierwszym usg i pierwszym usłyszanym biciu serduszka [emoji7] wciąż pracowałam ale to była praca fizyczna pewnego dnia poczułam zbyt duże uczucie mokrosci miałam lekko różowe a potem brązowe plamienie okazało sie ze z dzieciątkiem jest wszystko w porządku a takie małe plamienia czasem sie zdążają. Mimo wszystko od tamtego momentu jestem na zwolnieniu lekarskim, ciąża przebiega bardzo dobrze wszystko z dzieckiem jest w porządku ale mamusia jest trochę osłabiona miałam sytuacje ze zemdlałam i wylądowałam w szpitalu bo mój organizm jest zbyt mocno osłabiony. Takze od 10 tygodnia musiałam przyjmować kaZdy pokarm w postaci płynnej dlatego ze wszystko co zjadłam to wymiotowałam. Moja waga jest trochę niska ale moja Pani doktor mnie uspokaja i mówi ze jestem szczupłej budowy i brzuszek oraz waga przyjdzie w swoim czasie :) przyjmuje kwas foliowy oraz witaminy ciazowe:) mam takze tarczyce ciążowa która mnie troszkę niepokoiła ale podobno lekki maja wszystko ustabilizować :) takze tyle o mnie:) aktualnie czuje sie dobrze wciąż męczą mnie poranne mdłości ale zauważyłam mniejsza ilośc wymiotów co daje mi tyle radości i siły [emoji2]

Witam Patryska, teraz wszystko juz będzie dobrze, dobrże ze jesteś już na zwolnieniu, my w dużej ilości tez :)

Diabliczka szybko ci poszło z tym zębmem. Super!

Emalkadream weź kubek z zimną wodą i trzymaj w nim palec. Godzina i przejdzie
Ja wam mowie dziewczyny nie przrpacowywac mi się tam ;)

Ja dziś zjadłam pyszne gnochi z borowikami i poledwica, mam nadzieję że mi te grzyby nie zaszkodzą hmmm

Wiklinka i jak po antybiotyku?

Milagros ja ciebie rozumiem u mnie też był jakiś problem z krawcowa w ciąży. .. wiesz kiedy odebrałam suknie ? W piątek dzień przed ślubem. Ale miałam, jakie stalowe nerwy wtedy, na starość jestem coraz bardziej nerwowa. W tym roku mamy rocznicę 10 lat...

Cześć Patryska!

Lilith z tym uciekaniem to racja i pomyśleć że mogłam się przenieść na stałe do Mannheimu z zapewnionym mieszkaniem i praca dla męża. Q sama z tego zrezygnowalam bo chciałam zostać w kraju. Są momenty że żałuję.

Narobić Wam ochoty? Dostałam Kinder bueno moje ukochane i czekam na pizze:d

Patryska już musi być dobrze :-)

Kejti ja też żałuję że nie zostałam w Irlandii.

Katerineczka ja ogólnie jestem spokojna. Wiele rzeczy rozumiem, ale ta kobieta jest tak nieslowna i tyle razy zmieniała zdanie ze nie jestem już w stanie jej zaufać. A sZkoda mi mojej dzidzia i stresowania jej dodatkowo. ;)

emalka o matulu , paluch w wode ewentualnie jak juz bombel tomoze jakas masc na poparzenia dla dzieci ?
keejti oh jak ja cie za to kinder bueno nie lubie :p
katerineczka troche lepiej po lekach , nie ma juz tego ciaglego bolu tylko okresami mnie lapie na chwile ale obchodze sie bez panadolu .polik obkladam lodem zeby jutro jakos z domu wyjsc ....i takim sposobem odmrozilam sobie skore na policzku :/ ale lepsze to niz wyglad chomika

Wiklinka zawin w ręcznik lód, możesz też ssać kostki lodu bądź jedz zwykle lody też dobrze działa na zmniejszenie opuchlizny :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros zawinelam w sciereczke tylko , ze tak mi bylo dobrze po tym antybiotyku , ze zasnelam z tym lodem na policzku :p
Katerineczka oj porzadnie .Chyba wole bole porodowe niz bol zeba .U dentysty nawet nie potrafilam powiedziec gdzie boli bo promieniuje na pol twarzy az po ucho :/ ale jest lepiej niz wczoraj :) cala seria to 6 dni , wezme do konca i oby do rozwiazania wtedy zrobie rtg i niech naprawiaja bo bez kanalowego sie nie obejdzie :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry