Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja już po obiadku, mamy jeszcze na lody jechać
kurde jak się nie stresowałam tak teraz jak wizyta tuż tuż to stres rośnie czy wszystko z dzidzią dobrze
ja wiem, ze to tylko sen..ale w poprzedniej ciazy tez mialam taki i chwile pozniej urodzilam i jak sobie pomysle, ze teraz mogloby byc tak samo to mi sie nogi uginaja
Milagros tak ta lenka tez zbiegiem okoliczności z naszego powiatu ...a na tego Michała dużo brakuje im jeszcze ale imprezę urodzinowa zorganizowali super dzieciaki zadowolone , wyskakali się na dmuchancach obowiązkowo balony motocykliści byli i zlomek z bajki auta był tort zjedliśmy kupę ciasta nakupilam na wynos, wymalowali twarze i banki mydlane wszedzie atrakcje mieli ... a ja to się popłakałam jak cały rynek u nas śpiewał mu sto lat zresztą te Michałek tez się popłakałam z wrażenia ze to wszystko dla niego
Netta ja miałam łóżko z piankowymi materacem na początku jest ok, później tragedia jak ta gabka się zbije ale przy takich maluchach trochę to potrwa więc myślę że na początek wystarczy później warto zainwestować w sprężynowy materac
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Czy to mozliwe ze witaminy koliduja mi z antybiotykiem? Dwa dni z rzedu biore ten antybiotyk , pozniej witaminy i wymiotuje ....ciagle odbija mi sie smakiem tych witamin. Dzisiaj wzielam antybiotyk , witamin jeszcze nie i spokoj :/ dziwne to
Ja mam za sobą koszmarną noc. Takie dusznosci mnie dopadły i blada jak ściana byłam. Do tego wczoraj oko mi drgało i skurcze łydki miałam to chyba brak magnezu :-( biorę go ale pije kawę więc chyba mam deficyt. I dzis w pracy nie ma mowy o chodzeniu tylko siedzę bo jak wstaje to od razu brzuch mi twardnieje. Chyba pojade wyniki pierwiastków z krwi soboe sprawdzę...