reklama

Listopadowe mamy 2016

Gaga dzięki, ale właśnie takie opłatkowe mi się nie podobają.
:-)

Lilith ooo to już bardziej w moim guście.

Tylko wiecie co, zgubiłam gdzieś przepis na ten tort! Już dawno mi kartka luzem latala, dziś biorę zeszyt i nie ma. Jejku :-( jak nie znajdę podobnego w sieci albo chociaż zdjęc gdzieś to nie odtworze, a akurat na tym konkretnym mi zależy :-/ aż mi się płakać chce.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedzcie jak oduczyć się leżenia na plecach :O tylko tak jest mi wygodnie..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie poradze :-) sama uwielbiam :-) ale czasem jak tak leze to jakies dusznosci mam (dzisiejszej nocy rowniez) podobnie jak na lewym boku:-/

W tortach ja nie pomoge. Moze kiedys sie odwaze sama zrobic ale poki co wydaje mi sie to czarna magia!podziwiam Wasze talenty!

Wczoraj maz trzymal mocno rece na brzuchu i mowil ze czul delikatne pukniecia rzadkie bo na 10 minut trzymania mowi ze dwa razy poczul hehehe ja smieje ze to chyba moje jelita go pukaly :-)

Linka wspolczuje:* u mnie moze nie ma kasliwych komentarzy ale te spojrzenia mowia wszystko czasem czuje sie jak malpa w zoo albo rybka w akwarium. Nawet kiedy siedze w ogrodku a ktoras jedzie samochodem to patrzy sie jakbym niewiadomo co zrobila... jednej sasiadki corka uczy sie na polizna i tez dziwnie patrzy na mnie. Czasem az glowe za mna odwraca hahaha.

Ostatnia edycja:
netta u mnie bratówka rodzi w październik u a Ja w listopadzie.

A Ja urwałam sobie godzinną drzemkę i dalej nie wiem jak można tyle spać ;) Ja jestem z tych rannych ptaszków, które pomimo, że mało śpią, to i tak wyspane są. Kiedyś nie wyobrażałam sobie zasnąć popołudniu, po prostu nie potrafiłam. Nie robiłam tego nawet w poprzednich ciążach, a teraz masakra. Nic tylko spać mi się chce.

Majdaczek witaj w klubie :) ja śpię od około 11-12 w nocy do 10-11 w dzień ..wstanę ogarne co trzeba poloze się około 14-15 i znowu spanie do 18..wtedy przychodzi mój do domu i jak jest zmęczony to idzie spać około 19-20 i ja z nim czasami :O
A trymestr chyba od 13ego :)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam od 13,5tc.

Maleducada a jaki to? Może któraś z nas zna?

Linka, princeseczka dla mnie to nie do przyjęcia by było choć wiem doskonale o czym mówicie.. Juz za dziecka z takimi klekwami mueszkalam co notowaly kiedy wychodzę w czym, co mam ze sobą etc.. Wspolczuje wam!

Wrocilam na chwilke by mlody zjadl i zaraz się zbieram po starsza na 16 a 16.30 mojego czasu scan. Juz stres przeszedł, teraz się nie mogę doczekać.

Lilith, dobrze, że stres minął :) U mnie lekarz nie liczył palców, a przynajmniej nic nie powiedział.

Iza, z leżeniem na plecach nie pomogę, bo dla mnie to najgorsza pozycja, po chwili boli mnie kręgosłup i jak po cc musiałam tak leżeć bez ruchu chyba 8 godzin, to myślałam, że płakać już będę, gorzej to wspominam niż sam ból po cc.
Spania w dzień zazdroszczę, od lat nie zasnęłam, nie potrafię. Ostatnio mi sie zdarzyło jak byłam chora i miałam gorączkę, a tak to mogę być nieziemsko zmeczona i nie zasnę.
Z tymi lekarzami to jakaś masakra :( przecież nadmierny kaszel w ciąży może wywołać skurcze, tak to klauzula sumienia, ochrona życia, a tu nie chcą leczyć i co jak dziecku to zaszkodzi? Niech biedna choć jakieś naturalne metody stosuje, a może w aptece ktoś normalny coś jej doradzi.

Linka, współczuję wścibstwa i gadulstwa postronnych.

Majdaczek, dobrze, ze wszystko ok :) Powodzenia jutro &&&

Netta, tylko się nie przepracuj :) zdolności i takich relacji w rodzinie zazdroszczę :)

A to dzisiejsza fotka mojej dzidzi :)

Załączniki

• ff0002.jpg
    ff0002.jpg
    267,4 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Powiedzcie mi Wasze dzieciaki podczas usg się obracają? Ruszają jakoś że można podejrzeć co jest między nogami?

Moje już drugi raz leżało sobie na plecach i machalo rękami i ani myślało się ruszyć nawet jak było szturchane głowica,Czy jak ja się przekrecalam na bok [emoji53] uparciuch, po mamie. [emoji56]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry