Hej.
U mnie chumor od rana taki sobie... Pokłóciłam się z teściówką ale dla ogólnego dobra chyba ją przeproszę. Teściowa postanowiła naszym kosztem utrzymaywać swojego drugiego synalka alkoholika i jego konkubinę. Tak mnie wkurzyła jak nie wiem. Zadzwoniła po niego, ja się patrzę co ona robi, a ona mu 5 kotletów drobiowych pakuje- które miały być na dziś i zupę grochową którą ja robiłam do 2 słoków. Ja nie zjadłam bo było niewiele i dla dzieci zostawiłam, a ona tym pijusom dała.Myślałam, że mnie szlak trafi. Oni piją tylko wkółko . Całą kasę jaka mają przewalają na alkohol , a ja mam im obiadki dawać. Szwagier jak popije to nieraz tu przychodzi i się awanturuje. Przestaliśmy go wpuszczać, a dodatkowo napisaliśmy wniosek o przymusowe leczenie alkoholowe. Tesciowa go całe życie rozpieszczała i wynik jest taki, że jest całkowicie niesamodzielny. Popracuje u nas w firmie tydzień, a później przez kolejny tydzień ciąg alkoholowy i tak na okrętkę. Ta jego baba to jest jeszcze gorsza. Pije bez przerwy, jej matka jej dziecko odebrała bo tylko chlała. Cieka.we z jakiej parafii ja mam ich utrzymywać. Chora sytuacja.
Sorki, że tyle marudzę ale wkurzyłam się na maksa. Na poprawę chumoru jadę za chwilę oglądać kolejne mieszkanie.
Co do pieluch to u nas tylko pampersy się sprawdzały bo Emilka i Zosia to alergiczki i tylko zileone pampki ich nie uczulały. Nawet po tych białych miały wysypkę, bo one czymś dodatkowym były nasączone o ile dobrze pamiętam.
Innych firm próbowaliśmy ale zawsze kończyło się reakcją alergiczną.
Keejti- to Ci się fajnie trafiło darmowe mleczko. Ja zawsze myślałam , że te oferty testowania to nabijanie ludzi w butelkę
nininka- witaj,. To tylko pozazdrościć takiej ciąży bez objawów
gaga- superaśne leginsy. Szkoda, że moje nogi nie nadają się do leginsów
Joasia- dobrze, że wszystko ok na Usg. Ja nigdy nie miałam Usg piersi, a może powinnam zrobić? Gin. nigdy nie badał mi piersi. Sama sobie raz w miesiącu badam, ale nie wiem, czy to nie za małe.
Milagros Jak dziś nastrój? Mam nadzieję, że dużo lepszy niż wczoraj i tego właśnie Ci życzę.
Zapomniałam Wam napisać, że maluch przedwczoraj puknął raz, wczoraj chyba ze 3 razy i na 99% jestem pewna, że to dzidziuś , a nie jelita jak wcześniej. Czekam na kolejne odzewy.
Miłego dnia dziewczyny