Hej :-)
U mi się wczoraj forum zacielo i za cholere ruszyć nie moglo, ta apka ciągle nawala :-/
Linka no w końcu ktoś wie co to fitka! :-) aż mężowi pokazywałam Twojego posta, bo on się śmieje jak tak mówię
A Twojemu mężowi współczuję :-/
Majdaczek wizyty opisujemy w innym wątku, żeby się bałagan nie robił :-)
Witaj nininka :-)
U mnie na obiad pizza
Keejti dobrze wiedzieć, może spróbuje jeszcze tych pomarańczowych pampersow kiedyś, po tez po jednej probie dawno temu dostaly czerwona kartke.
Joasia no my też na początku tylko białe pampersy a teraz zielone i wszystkie próby przejścia na tańsze pieluszki okazywały się porażka.
Mama czwórki teściowa przyszła i zabrała Ci jedzenie z lodówki, dobrze rozumiem? I chcesz przepraszać? No bez jaj. Sami na to jedzenie zarabiacie. Kurde, chyba bym dziś wysłała dzieci do babci na obiad skoro wczoraj rozdala to co miało być na dziś. Co za typ :-/
To może poproś przy wizycie gin o badanie piersi? Mi co jakiś czas bada.
Priinceseczka a jakby nie pili to co, można jednemu zabierać żeby drugie zjadło. Co innego jakby to teściowa ten obiad zrobiła :-) wtedy niech sobie rozdaje komu chce i ile chce.
Mama czwórki nie daj się babie. Raz przeprosisz bez powodu to Ci na głowę wejdzie.
U mnie w grupie (w sensie w szkole) też było takie boom, że wszystkie po kolei w ciąży :-)
Priinceseczka zależy od laboratorium niektóre pozwalają na cytryne. A z glukoza tak już bywa niestety, kilka razy widziałam dziewczyny które wymiotowaly i musiały powtarzać, znam też jedną która 3 razy nie dała rady i w końcu lekarka jej opuścila to badanie.
Napisane na D6503 w aplikacji
Forum BabyBoom