Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas też pogoda się popsula. O 6 pełne słońce a teraz szaro buro i ponuro. Widziałam właśnie pogode w tv i tak naprawdę ładna ma być w niedzielę [emoji53]
Aob bo ja to ustawiałam na telefonie chyba dlatego widac ale długo po ustawieniu nie były widoczne - nie mogłam wtedy tez zdj wklejać , jak rozw sie problem zdjec to sa widoczne
Emka to ja nie wiem :-) masz zaczarowany telefon hehe :-) i choc Ty unikniesz pytan ktory to tydzien ;-)
Moke dziecko tak przyzwyczailo sie do calodziennych wojazy na swiezym powietrzu ze wlasnie wpadl doslownie w szal bo chce isc papa... no i tatus musial ruszyc swoje cztery litery bo mama w pizamie jeszcze :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy!!
U mnie też szaro buro- dla mnie to idealna pogoda na okres ciążowy! Upałów w takim stanie nienawidzę i zaraz uciekam z chłopakami na podwórko. Buziaki i udanego dnia
Witam i ja u mnie też pochmurno jeszcze wizytę nie planowana miałam na IP bo małemu rozeszła się ta rana na palcu i krwawila i ochrzan dostałam bo nadawało się to na 3 szwy a nie wyglądało na to teraz musze smarować antybiotykiem , czyścić codziennie i zakładać mu te szwy klejone mam nadzieje ze szybko się zagoii ..