• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi ja nie mam ręki do takich rzeczy, podziwiam :)

Kejti ja też się dentysty boję więc jest nas dwie :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
@Keejti-93 nie, to mój pierwszy post na listopadowych mamach. Na fejsbuku należę tylko do październikowych mam i dużo łatwiej mi ogarnąć na FB wiadomości niż czytać 20 stron na raz na forum:) Jakby ktoś coś wiedział, to dajcie znać, a może któraś z Was chciałaby założyć?

No ja właśnie wczoraj straciłam kawałek zęba. Dzwoniłam do dentystki i powiedziała, że w pierwszym trymestrze tym bardziej jak miałam plamienia i wogole to lepiej zaczekać. Woli się nie podejmować

Ania-lon - to BBForum, nie FB. FB nie daje tylu możliwości jak BB a namawianie wprost do założenia grupy na FB jest trochę nie na miejscu wg mnie;)
Ja Ci proponuje zostać tu jeśli chcesz poznać na prawdę świetne osoby :)

Dziewczyny ja akwarystyka interesuje sie od dwoch lat, a o restarcie tego baniaczka marzyłam od września :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Teraz zrobiłaś bardzo brzydko - to nie fair wobec obecnego forum. Pojawiasz sie z nikad i zachęcasz do przejścia gdzie indziej. Sorry, ale ja podziękuje, BB to kawał naszego życia i FB niech sie chowa.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry