reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mam te tabletki po 200 mg tak jak poprzednio te dopochwowe , bede je brala raz dziennie . Po tych dopochwowych mialam silniejsze mdlosci , jakby za duzo progesteronu , ale nie wiem .Ja mam to brac do 12 tygodnia dwa razy dziennie w 13 tygodniu raz dzienie , w 14 co drugi dzien i odstawic .pamietam ze w ciazy z corka tez jakos duzo bralam ale chyba nie az tak duzo bo zadnych skutkow typu mdlosci nie mialam nasilonych .kurcze nawet za bardzo nie mam sie gdzie skonsultowac bo to jedyny anglojezyczny gin jakiego znalazlam :/

reklama
witaj Aniu :) jak juz znasz termin zachecam do wpisania sie na liste mam:) Jak bedziesz miala chwilke napisz cos wiecej o sobie:) Fajnie tez wstawic suwaczek ;) Tu jest jedna wielka rodzina , sami swoi :p No i wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka

Ja już od 5 nie śpię. Obudziła mnie pilna potrzeba wizyty w wc. Martwię się ze to nawrót mojej choroby. Od trzech lat choruje na wzjg. Albo to ze stresu. Dziś całą noc snily mi się usg. A to ze byłam spóźniona. Ze poszłam na nie z jakimś Piosenkarzem. I na koniec Ze moje usg można było kupić w sklepie na cd. Chyba swiruje [emoji34] dziś mam wizytę u gina i u gastrologia.

Co do ataków rwy kulszowej polecam te żelowe kompresy co to je można podgrzać w mikrofali. Sama stosuje jak mnie teraz łapie i pomaga. Mam nadzieję ze nie złapie mnie tak jak w tamtym roku bo wtedy to tylko tramal mi pomagał [emoji53]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim.
Świat mi się dziewczyny zawalił. Dotarły wyniki toksoplazmozy. Najprawdopodobniej jestem chora. Wynik Igg 286 wynik Igm 2,8 gdzie toxo niereaktywne jest do 1.
Nie wiem czym ja sobie na to wszystko
Zasłużyłam

Mama czwórki kiedy lekarz? Wiem że łatwo powiedzieć ale staraj się nie stresować
Dzisiaj idziesz tak?

Emalka mi też się takie głupoty śnią to chyba normalne. A rano budzę się na siku i już nie mogę zasnąć.
Obudziłam się dziś w nocy żeby sprzątać rysiowi klatkę nie wiem co mi odbiło nie mogłam leżeć z myślą że może ma brudno:d

Witam z rana ...

Jakaś nie wyspany dziś jestem zaczynam nie spać po nocach a to dopiero początek ; (
U mnie słońce za oknem ale sąsiedzi skrobia samochody ehh
zaraz szykujemy się do przedszkola

Keejti ze ci się chciało , cóż kobieta w ciąży czasem odbija ja juz mam mnie czystości , i chodzę i ciągle sprzątam .. kiedyś chłopcy z przedszkola przyszli i mówią co tu tak czysto acha niedługo będzie dzidziuś .. biedni się doczekać nie mogą

Mama czwórki napewno powtarzac będą badanie , niemartw się na zapas może jakiś błąd odczytu był ....nie miałaś robione toxoplazmozy z najmłodsza ? Nie pamiętasz czy wtedy przechodziła czy nie ?

reklama
Mama czwórki tak mj przykro, pędź szyblo do lekarza jak nie do ginekologa bo nie możesz się dostać to do rodzinnego. Z tego co zrozumiałam oba są dodatnie ale jeden jest niski ? Bo jeśli IGM jest w ujemny a IGG dodatnie to znaczy że chorowałaś na toxo w przeszłości. Bo IGM ma chyba norme ponizej 3. Najlepiej wklej te wyniki albo szybciutko do lekarza i dawaj znać.

Do góry