reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros nie mam właśnie pojęcia zastanawia mnie to że zawsze w jednym miejscu a nawet punkcie takie ciągnięcie no nic do środy nie daleko to się może dowiem a na razie siedzę w domu

Gaga, ja też niestety nie wiem, co to, mnie to albo na dole po bokach więzadła albo jakaś kolka boli albo ogólnie w dole brzucha ciągnie, jak zmęczona jestem.

Koalka, co za przykre wydarzenie, współczuję :(
Jadłam kilka razy w MC i kebaba, najczęściej jednak pizzę, a za KFC jakoś nie przepadam i ich frytek nie przełknę.

Milagros myslisz podobnie jak ja- gdyby nie ciąża to pewnie bym się z nią pobiła. Mam taka zasadę że potrafie być kulturalna nawet w takich przykrych sytuacjach ale wiem ze na niektóre zachowania prostackie trzeba odpowiadać hamstwem.

Gaga ja ostatnio odczuwam na wysokosci - tak pod żołądkiem ból jakby mi coś tam sie naciagalo. Sądzę że moja dzidzia macza w tym palce a nawet stopy hihi dziwny to rodzaj bólu bo taki naciagająco pieczący.
Siedze u ginekologa a tu opoznienie prawie godzinne... jak zawsze.

Koalka matko mnie chyba też by zatrzymali bo pewnie bym dość głośno wyraziła swoje myśli... porażka [emoji20]

Gaga ja też bym poczekała do wizyty ale za to jak najwięcej na leżąco...

Milagros ja w tym tu byłam raz z własnej woli, później już z przymusu bo tu karetka mnie przywiozła ale jak krwawilam to jechalam do tego dalej i opieka nie ma porównania.. także tam zamierzam rodzić... a że poród nie trwa rąk hop siup to na pewno dojade na czas[emoji6]
Nie wiem czy widziałaś ale jest taka strona "gdzie rodzić" to może poczytaj opinie sobie [emoji2]

Gaga Ty to taka szczuplutka jesteś ze brzuch nawet nawet [emoji6]

Apropo rodzenia poszukajcie szpitala o 3 referencyjności jesli maxie taki w pobliżu , mnie nikt nje powiedział nic na ten temat i okazało sie ze ten w którym rodziłam syna i planuje / chyba - rodzic drugiego nie ma takich wymagań tzn ze jesli dzieciątko potrzebuje specjalnej opieki to wiozą do innego szpitala dzieciątko , a ja wlasnie to podawałam za argument dlaczego chce rodzic w tym publicznym bo najpierw miałam rodzic w prywatnym z NFZ :/ a teraz sopiero jak wywieźli tego maleho to sie obudziłam - wczas !

Koalka o matko co za patologia !!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Koalka co za głupie pipy:hmm::growl: dobrze ze nic Ci się nie stało :happy:

Ja szpital już dawno sprawdziłam, bo mam cukrzycę,więc od razu był typowany szpital z 3 referencyjna :happy2:

A wracając do tematu wczesniejszego to są tu dziewczyny z konfliktem serologicznym?

Do góry