reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A ja wlasnie robie zapiekanki hihihi:-)

Gaga-mialas przeboje z tymi dziewuchami... moj maz lutnal by jej gdyby rzuciala we mnie koszykiem. On najpierw dziala w takich akcjach a pozniej mysli... co za glupie dziewuszysko....

Nika-pobilas moj rekord :-( ale spoko, spoko w drugiej ciazy na tym atepie bedzie u mnie pewnie 150cm ;-)
Smacznego radlerka! :-)

Em Ka-u mnie sa dwa szpitale i niestety oba maja drugi stopien referencyjnosci :-/

Ostatnia edycja:
Koalka ale malpa

Gaga ja tez mam cos takiego tylko z prawej strony i takie ciągnięcia wlasnie jak dluzej pochodze ale w tamtej ciazy tez tak mialam i to normalne takze spokojnie czekaj do wizyty i zwolnij troche

Nika pewnie zle mierzysz ;p

Emalka wlasnie mialam Wam o promocjach w biedronce napisać
Aa i kiedys sama pytalam o pampki z biedronki te nowe co weszly i wiecie co bardzo je wszyscy chwala i maja taki wklad jak te Pampersa. Skusilam sie na paczke ale na mojego troche przymale sie okazaly jednak moge polecić sa lepsze niz poprzednie i teraz sa w promocji a tez wszystkie produkty dzieciece przy zakupie za chyba 50 jest 10 zl znizki

A jeszcze napisze co u mnie :)
W sobotę wrazenia z tym atakiem ale to wiecie, jutro chce podejsc jeszcze do lekarza. Ogolnie martwie sie a jeszcze tesciowa ktora miala dwa duze tetniaki od razu jak powiedzialam o objawach powiedziala ze tez takie tetniaczki miala i jak pekaly to dokladnie taki atak miala.

Wczoraj bylismy na festynie . maly fajnie sie wybawil ale wracajac mielismy niby kolizje. Tzn kobiecie przed nami samochod sie stoczyl do tylu i w nas uderzyla niby lekko wgniecenie na zderzaku i uszkodzona tablica. Ale wystraszylam sie i wyobrazcie sobie malzenstwo po 40 i gonilam ich ze 4 km z klaksonem trzeba mieć tupet. Od razu z pretensjami o co mi chodzi. Tyle nerwow stracilam i w efekcie 2 h bo nie chcieli sie dogadac ani nic tylko policje wiec dostali mandat i oczywiscie naprawa z ich oc. A jeszcze mieli taki pomysl zeby mandatu nie przyjąć tylko isc do sadu. Wyobrazacie sobie? A przecież mogli sie zatrzymać przeprosic i po sprawie nawet kasy bym nie chciala bo w sumie nic wielkiego sie nie stalo. Wrocilam w takich nerwach do domu ze tylko spac chcialam

Za to dzisiaj Julek pierwszy raz byl na lezakowaniu w przedszkolu pani go poglaskala kilka razy i spal , w szoku byly a jak po niego przyszlam zrobil mi papa i nie chcial wyjsc do domu takze super ;)
A ja w tym czasie wysprzatalam chate umylam wszyskie okna i lustra , odkurzanie mop i wysprzatalam balkon i kuchnie .na koniec jeszcze zrobilam zakupy i odgrzalam obiad wiec dumna z siebie jestem bardzo :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kejti to poszalałaś, ja dziś przekładałam z lewego boku na prawy i do pozycji pół leżącej więc aktywna jak nie wiem :D nawet obiadu nie bylo :)

widzisz z tymi pampersami z biedronki to ja już nie wiem, kilka znajomych sobie chwali ale mam też jedną taką która wszystko co jest nie markowe uważa za złe.. ale jej to juz nie slucham :)

reklama
Do góry