reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nie Mila, ja po prostu nic nie napisałam... ciagle problemy z tym serduchem u Malego. Ginka mówiła ze konieczna jest kontrola hemodynamiczna pod kątem opuchnieć. Nie chciałam Was martwić i postanowiłam ze napisze dopiero w środę po wizycie u ordynatora, tak bardzo liczę ze będzie wszystko ok...on sam powiedział poprzednio ze to badanie bedxie decydujące. Zastanawiam się czy ja tam wogóle dojdę o własnych siłach tak mnie strach paraliżuje. Chyba najgorsza jest niewiedza..
No i miałam nie pisać :)

reklama
Katerineczka a jak tu nie pisac jak to ciagle siedzi w kącie głowy i człowiek myśli?
Trzymam mocno Kochana kciuki żeby w srodę wszystko wyszlo dobrze:*
a coś mówią wiecej lekarze, jakies rokowania jak oni to widzą w jaki wynik celują? i skąd wgl te opuchnięcia?

Princeseczka jak obrócę to też niestety nie widzę :(

Firana mnie drętwieją, wczesniej az bolało i mnie budziło. Odkąd biorę magnez i aspargin jest o niebo lepiej. Nadal mam cały czas zdrętwiałe ale przynajmniej nie boli.
A Ty bierzesz cos?

Kejti ze Ci sie chce w torty bawić [emoji12] My robimy za 3 tygodnie. Tort juz ogarnelam hehe Na fb znalazłam babeczkę, ktora robi śliczne torty, za taki 2,5kg zapłacę 120-150zl w zależności od ilości ozdób.

1472949876-gwbp30.jpeg

1472949897-ngvofj.jpeg

1472949922-ifr4ln.jpeg

1472949939-g51atw.jpeg

1472949957-hzwyez.jpeg

Takie gotowe ozdoby kupisz w marketach, masz rożne kuleczki, kolorowe posypki, a literki to wydaje mi sie, ze najlepiej wyciąć z masy lukrowej (ja nie próbowałam). Widziałam takie z czekolady ale nie sa zbyt tanie. Ja rok temu robilam napis takim lukrowym pisakiem i powiem szczerze, ze średnio wyszło...

Princeseczka rownież nie widzę. A korzystasz z aplikacji mobilnej?
Bo jesli tak to wchodzisz tam gdzie Twoj profil i ustawienia->sygnatury. Ja tam domyślnie miałam po angielsku ze wysłano z aplikacji cos tam cos tam. Wykasowałam to i wptowadzilsm swój tekst.

Katerineczka oby środa okazała sie szczęśliwym dniem, trzymam kciuki za dzidzie, zeby było wszystko w porządku z tym serduchem.

Jestem w 29 tc, będzie syn! Tp 29.11.2016

Ostatnia edycja:
Mila Te opuchniecia miałyby być od tego ze serce nierówno bije, ogólnie mnie tym strasznie zaskoczyła i nie dopytywalam więcej. Na szczęście jest ta wizyta w środę to mam nadzieje ze się wszystkiego dowiem. Zleciła mi jeszcze badania na poziom elektrolitów.
Podejrzewam że ten lęk cxy jest wszystko dobrze zostanie już ze mną do porodu, to tak jak mama czworki ostatnio pisała...
Nika omg przepiękne te torty, dziękuję Wam dziewczyny z całego serca za dobre słowo :& wizytę mam bardxo późno bo na 18 45 wiec się nie martwcie jak odezwę się bardzo późno.

Katerineczka trzymam kciuki zeby wszystko bylo w normie
Nika swietne sa te torty ale ja sie uparlam ze zrobie sama i uznalam ze nie bawie się w masę cukrowa , chociaz akurat mam w domu. I tak duzo mam do ogarniecia a tu jeszcze cos nie pójdzie i bedzie problem

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Iza i jak tam wyszlas dziś??

Priinceseczka ja nie widzę u Ciebie nadal...

Katerineczka na szczęście do środy już coraz bliżej... mocno trzymam kciuki za Twojego synka [emoji10]

Nika śliczne torty [emoji6] ja mlodemu na roczek też zamawialam tort z kubusiem puchatkiem [emoji2]

Firana mu też dość mocno drętwieją ręce i to też mnie wybudza... a w sumie biorę aspargin... także łącze się w bólu...

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Nika nie korzystam z aplikacji. Po prostu do zakladek mam dodane babyboom z google i w ten sposob korzystam z telefonu. Ale pomysle o zainstalowaniu apki. Moze to cos pomoze. Musze poczekac na nowy okres rozliczeniowy i wtedy sciagne apke.

Joasia-ja u Ciebie i reszty dziewczyn sygnature widze jako czarny podpis. Pod swoimi postami tego nie widze...chyba ze przekrece telefon w poprzek.

Katerineczka-trzymam kciuki. Musi byc dobrze. Napisz co tam u Was jak bedziecie po wizycie :-*

Karosznurek-ja tez mam lepsze i gorsze czyt.placzliwe dni. Obecnie czuje sie tal jak zawsze przed miesiaczka sie czulam. Jestem rozdrazniona, nie panuje nad swoimi emocjami... raz sie smieje a za chwile moge sie poplakac. Wspolczuje moim domownikom bo najgorzej to maz i ojciec obrywaja przez te moje humory. Wczoraj nakrzyczalam na meza a dzisiaj na ojca. Oczywiscie pozniej bardzo mi z tym zle i placze...

Ostatnia edycja:
reklama
hej:) wyszlam ,wyszlam .. dzwonie po tego dziada zeby przyjechal po mnie.. mowi ok , a za jakis czas ze musze poczekac ,bo znowu byl wlam do samochodu, ze czeka na policje ..wrrr .. a jeszcze jakis czas temu z drugiego samochodu ukradli sprzetu na 2 koła ..ja pier..co za ludzie..

Do góry