Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milagros - to do porodu masz od 24h do dwoch tygodni nie martw sie ja jestem zdziwiona ze mi jeszcze nie zaczął odchodzić, bo sam proces odchodzenia zwykle trwa to u mnie ok tygodnia !
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Martini jeszcze jedno.. ilość czopa moze zdziwić za każdym razem myslalam ze to juz ostatni kawałek a potem było jeszcze wiecej
A kiedy poród sie zaczynał? Na pewno nie od razu, chociaż podobno od odejścia czopa moze sie zacząć w 24h ale to równie dobrze moze sie stać i bez czopa, nie ma reguły
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Milagros, nie strasz, bo znowu mi się skurcze z nerwów zaczną
Mój tez potrafi jeszcze jajecznicę i sadzone, ja za to jajek się nie tykam, sadzone przypalam
Makaron musiał się nauczyć gotować, bo ja zjem tylko al dente, a u niego w rodzinie tendencja do rozgotowywania wszystkiego...
Co do fryzjera, to ja poprzednio umówiona byłam na sobotę 5 tygodni przed terminem, a w czwartek rano na IP i już zostałam, fryzjera musiałam odwołać.