malena100
Fanka BB :)
To piękny wynik! Trzymam kciuki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będę się odzywać gdy już będę mieć pewność [emoji5]pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To piękny wynik! Trzymam kciuki
Niestety ta moja malutka beta mnie martwi, ale mam nadzieje, ze tym razem się udaw sr zrobię powtórkę...
Hej!
Chyba, nieśmiało mogę do Was dołączyćchoć jest baaaardzo wcześniej...w czw zrobiłam betę, wyszła 14
a było to 12 dni po owulacji, która miałam w tym cyklu monitorowana. Staraliśmy się 22 miesiące o drugie maleństwo... po drodze było jedno poronienie...wiec nieśmiało, ale z nadzieja witam się z Wami listopadoweczki [emoji854][emoji11]
Ja w pracy musiałam powiedzieć z uwagi na charakter pracy. A z rodziny i znajomych też kilka osób już wie. Rozumiem, że część z Was trzyma w tajemnicy temat ciąży w obawie przed poronieniem/ terminacją z powodu ciężkich wad?
Osobiście mam takie wahania nastroju, że już mam dość. Dziś od rana rycze i mam nastrój dystymiczny. Wszystko widzę w czarnych barwach. Pojechałam rano po zakupy, zrobiłam śniadanie sobie i mojej miłości, po czym nic nie zjadłam tak mnie mdlić zaczęło.
Powtorz czy bedzie przyrost.
Ja robilam tez okolo 12 dpo i wyszla mi 34.4
Nie sprawdzalam przyrostu ale ktoras z dziewczyn pisala za miala 24dc chyba 17 a w 26 ponad 57.
Chyba @piorunem ale Nie chce sklamac![]()
Dziewczyny, ja w pracy prawie zasnęłam na siedząco [emoji33] aż boje sie autem wracać do domu