Igorowelove
Moderatorka
Suwaczki.com, robisz sobie jaki chcesz i potem kopiujesz link i wklejasz w sygnatureJa też betę w poniedziałek zrobie jeszcze raz.
Dziewczyny jak robicie w którym tygodniu ciązy jesteście? Ten pasek na dole?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Suwaczki.com, robisz sobie jaki chcesz i potem kopiujesz link i wklejasz w sygnatureJa też betę w poniedziałek zrobie jeszcze raz.
Dziewczyny jak robicie w którym tygodniu ciązy jesteście? Ten pasek na dole?
Hello, zapowiada sie dzis ladna pogoda. Sloneczko świeci i wogole nieco wiosennie a ja tym czasem przytulam kibelek
Milego dnia dziewczyny :*
![]()
Już tu kiedyś pisałam że miałam długie lata efekt jojo w dwa miesiące chudłam 25kg, w następne dwa tyle tyłam i potem znów chudłam. Od 5 lat jest w miarę ok, tak góra 5kg czasem się przytyje, bo po ciąży to byłam wręcz wychudzona.azamamew to że tak powiem w tamtej ciąży przytyłaś idealniePrzy takim wzroście to super waga.
Hehe przy takiej wadze też bym tak mówiłaMnie tam jakoś specjalnie waga nigdy nie obchodziła - było tak, że ważyłam 48kg w sumie aż zaczęłam pracować, obecnie koło 60, w sumie najlepiej czułam się tak przy 52-5 kg. Zamierzam nie przytyć za dużo, ale też nie będę tego jakoś specjalnie brać do siebie _ co będzie to będzie![]()
Ja mam teraz koło 77 kg przy wzroście 168 cm, siedem lat temu przytyłam w ciąży 22 kg i każdy kilogram był dla mnie ogromnym problemem, a teraz dziewczyny powiem wam, że mam to w dup... jedyne na czym mi zależy to donosic, urodzić i cieszyć się tym, że to o co tak długo sie starałam się ziści . A kilogrami bede sie przejmować jak juz będę tulić Dzidziulka w ramionach. Nie chodź o to żeby o siebie nie dbać, ale jej regularnie, raczej dobrej jakości posiłki, więc na pewno nie będę miała wyrzutów sumienia.
PS.
A u mnie dziś pogoda na pierwszego grila w tym roku
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom