Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej dziewczyny ja byłam dziś na badaniach pierwszych dość że masę ich było to jeszcze mnie tak pokuli że masakra ręka siwa. Mam nadzieje że następnym razem będzie ich mniej
Ja niedaje już rady ż tymi mdlosciami nic tylko leżeć dostałam od rodzinnego elektrolity nic mi niepomaga od rana do wieczora niech to juz się skończy myślałam że tylko ż rana a tu przez cały dzień budzę się i zasypiam ż mdlosciami i jak tu się cieszyc ciąża
Może wy coś polecacie na mdłości imbir próbowałam woda z cytryną też leki też niepomagaja
Pomóżcie l
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobiłamnie miałam czasu ostatnio ;p
Zapisałam się na prenatalne na 04.05 to będzie 12+3
A 26.04 mam wizytę u swojej ginekolog i nawet zastanawiałam się czy nie prźełożyć na później, ale skoro mamy lecieć na majówkę to zostawię![]()
Witaj. W pierwszej ciąży miałam to samo. Próbowałam różnych sposobów żeby zmniejszyć mdłości. Niestety nic nie pomagało. Przez równy miesiąc tak się męczyłam. Chyba po prostu trzeba to przetrwać [emoji6]Ja niedaje już rady ż tymi mdlosciami nic tylko leżeć dostałam od rodzinnego elektrolity nic mi niepomaga od rana do wieczora niech to juz się skończy myślałam że tylko ż rana a tu przez cały dzień budzę się i zasypiam ż mdlosciami i jak tu się cieszyc ciąża
Może wy coś polecacie na mdłości imbir próbowałam woda z cytryną też leki też niepomagaja
Pomóżcie l
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To dobre wieści ☺ Przypomij mi który to tydzien?Dziewczynom, którym się nie powiodło współczuję i życzę dużo sił. Dzisiaj miałam wizytę i po tym co czytałam, czekałam z duszą na ramieniu. Ale na szczęście wszystko dobrze, widać już rączki i nóżki a serducho bije 154/min. [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super zazdroszczę tych wszystkich usg ja se musze na swoje poczekaćDziewczynom, którym się nie powiodło współczuję i życzę dużo sił. Dzisiaj miałam wizytę i po tym co czytałam, czekałam z duszą na ramieniu. Ale na szczęście wszystko dobrze, widać już rączki i nóżki a serducho bije 154/min. [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom