reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

hej dziewczyny trochę was nadrabiałam bo ostatnio nie miałam czasu . W 1 ciązy czułam się super teraz jest ciężko ciągle mam mdłości a wczoraj już mało brakowało do wymiotów, poza tym kręci mi się coraz w głowie w nocy śnią się dziwne rzeczy i budze się cała mokra nie wiem czy to przez sny czy może jest za ciepło w domu , podobno w ciąży człowiek ma inna wentylacje :)
W święta powiedzieliśmy rodzinie to były brawa wszyscy się cieszyli teściowa ze łzami w oczach . Wizyte mam 17 kwietnia więc czekam cierpliwie :)

Mi tez sie snia same dziwne rzeczy. Wczoraj np. ze bylam u fryzjera i wstydzilam sie usiasc do mycia, bo zobaczylam w lustrze, ze mam lupuez wielkosci platkow kukurydzianych. A dzis uciekalam z jakiegos budynku i zanim sie obudzilam otworzylam drzwi w piwnicy, o ktore oparty byl facet z wbitym w gardlo sztyletem [emoji33]
Jestem lekko przerazona, bo ja jestem z tych osob, ktorym prawie nigdy nic sie nie sni (albo tego nie pamietam), a tu taki wysyp i w dodatku wszystko w tych snach realne strasznie!
Myslicie, ze ciaza moze miec tu cos do powiedzenia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam glupie i bardzo realistyczne sny. Czasem zdarzy sie jakis fajny, ze az zal sie budzic :D

Dzien dobry. Zdycham od wczoraj, glowa mnie boli okropnie :(

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja też mam dziwne i realistyczne sny.
Wczoraj wieczorem było mi niedobrze, ale dziś już zdecydowanie lepiej:)
Miłego dnia i powidzenia na wizytach! ja dziś jade do ginekologa i po kartę ciąży.

Ja tez co noc mam jakies sny bez sensu. Dzisiaj snilo mi sie ze jestem w armii i walcze w jakims qźwa pakistanie czy cos :eek:
A wyspalam sie dzisiaj w miare bo sama spalam hehe. Mloda ostatnio wędruje miedzy lozkami i juz mnie szlak trafial to mojego wyslalam na kanape na jedna noc to mowie we dwie z młodą wyspimy sie chociaz raz a ona akurat dzisiaj przespala noc u siebie haha. Mialam cale wyrko dla siebie :D

Ja tez co noc mam jakies sny bez sensu. Dzisiaj snilo mi sie ze jestem w armii i walcze w jakims qźwa pakistanie czy cos :eek:
A wyspalam sie dzisiaj w miare bo sama spalam hehe. Mloda ostatnio wędruje miedzy lozkami i juz mnie szlak trafial to mojego wyslalam na kanape na jedna noc to mowie we dwie z młodą wyspimy sie chociaz raz a ona akurat dzisiaj przespala noc u siebie haha. Mialam cale wyrko dla siebie :D
Ja wczoraj mlodemu pogadanke zrobilam, ze ma swoj pokoj, piekna posciel i nie musi sie w nocy niczego bac, a jak przychodzi do nas to jest ciasno i sie nie wysypiamy :D i nie wiem czy pogadanka podzialala czy przypadek, ale tez nie przyszedl dzis :D

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja wczoraj mlodemu pogadanke zrobilam, ze ma swoj pokoj, piekna posciel i nie musi sie w nocy niczego bac, a jak przychodzi do nas to jest ciasno i sie nie wysypiamy :D i nie wiem czy pogadanka podzialala czy przypadek, ale tez nie przyszedl dzis :D

4c3tskjoa7ptmvui.png
A ile ma lat ?

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

3 skonczy za miesiac ;)
kiedys maz tez mu powiedzial w nocy, ze ma isc do siebie, bo sie rozpycha i tez poszedl [emoji16]

4c3tskjoa7ptmvui.png
Zazdroszczę [emoji5] mój odwala ostatnio i przybiega to mąż się wkurzył i poszedł spać do innego pokoju

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry