MangoWawa
Fanka BB :)
Dziewczyny ratunku w poniedziałek mam wizytę u dentysty a dzisiaj rwie mnie 8 górna biorę apap ale na długo nie pomaga może jakieś inne metody?
goździk taki jak do grzańca, porzuć w okolicach 8. Działa po kilku minutach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ratunku w poniedziałek mam wizytę u dentysty a dzisiaj rwie mnie 8 górna biorę apap ale na długo nie pomaga może jakieś inne metody?
ja mam genetyczne 9 maja. Słyszałam, że dr Świetlicki jest dobrym specjalistą. Do niego się zapisałam. A Ty masz kogoś konkretnego na oku w Medicover?
Tylko chodzi o to że prawnie dopiero po 30 dniach nabywam prawo do chorobowego i to mnie trzyma ?
To prawda czy jak to się ma?
Jeśli pójdę za tydzień na l4 to jak to będzie wyglądać? Umowę mam do końca roku na cały etat bez zastępstw itp Czyli jak pójdę to będą mi płacić czy muszę spełnić ten wymóg że muszę być w 3 mc ?
Byłam u gina, sprawdził szyjkę bo coś mnie kłuje ale ogólnie jak mam co dzień bóle takie lub inne to już człowiek nie wie.
Szyjka ok, ph dobre. Ale prawdopodobnie stan zapalny, bo ciągle siku latam i mnie piecze.
Dał mi feminost i jutro mam zrobić posiew moczu.
Dzidziek 3cm, bryka aż miło rozpycha się i wierci.
Serducho super bije 180/minutę
Jak mi ktoś da instrukcje jak się zamieszcza fotki to bym wrzuciła.
2 poprzednie badania wyszly tak samo to pewnie to teraz w medicover jest.bledne...naczytalam sie na forum blednych wynikow!!! DramatO kurcze, to może błąd laboratorium. Zrób jeszcze raz badanie.
Dostałam wyniki badań. Nieźle wszystko wygląda, martwi mnie tylko progesteron. Na początku ciąży miałam 11, więc od razu zaczęłam brać luteinę i duphaston. Teraz mimo suplementacji mam 27... hmmm... Znacie może swoje wartości?
Tylko chodzi o to że prawnie dopiero po 30 dniach nabywam prawo do chorobowego i to mnie trzyma ?
To prawda czy jak to się ma?
Jeśli pójdę za tydzień na l4 to jak to będzie wyglądać? Umowę mam do końca roku na cały etat bez zastępstw itp Czyli jak pójdę to będą mi płacić czy muszę spełnić ten wymóg że muszę być w 3 mc ?
Dziura i w dodatku zapalenieDziura czy zapalenie?
Dziura i w dodatku zapalenie